Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chci se zeptat byla jsem podvedena člověkem,jenž mi nabízel práci(pracovní smlouvu a práci v oblasti modelingu).Od 23.12 mě držel mimo domov pod výhružkou,že jakmile odejdu domů,žádnou pracovní smlouvu nedostanu a tím pádem ani finanční odměnu,kterou mi nabízel jeho zaměstnavatel z Austrálie.Držel mě celý měsíc,nebyla jsem ani na Vánoce doma,má to na mě těžký psychický dopadů.Nakonec to dopadlo tak,že jsem mu posílala přes fortunu finanční částky,které dosáhly výše až 60tisíc Kč!V současné době mě už nikdo nekontaktuje,takže jsem přišla o 60tisíc Kč a byla jsem držena měsíc mimo domov.Můžu se nějak proti tomu právně bránit?Mám jen návrh smlouvy,kterou mi dal, a kterou jsem měla podepsat a veškeré účty,co jsem mu posílala peníze.Bojím se,že nejsem první ani poslední osoba,kterou takto okradl o finance a psychicky týral.Předem děkuji za odpověď.Renáta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.