Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu se nějak bránit podvodu?

Od: rj* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Chci se zeptat byla jsem podvedena člověkem,jenž mi nabízel práci(pracovní smlouvu a práci v oblasti modelingu).Od 23.12 mě držel mimo domov pod výhružkou,že jakmile odejdu domů,žádnou pracovní smlouvu nedostanu a tím pádem ani finanční odměnu,kterou mi nabízel jeho zaměstnavatel z Austrálie.Držel mě celý měsíc,nebyla jsem ani na Vánoce doma,má to na mě těžký psychický dopadů.Nakonec to dopadlo tak,že jsem mu posílala přes fortunu finanční částky,které dosáhly výše až 60tisíc Kč!V současné době mě už nikdo nekontaktuje,takže jsem přišla o 60tisíc Kč a byla jsem držena měsíc mimo domov.Můžu se nějak proti tomu právně bránit?Mám jen návrh smlouvy,kterou mi dal, a kterou jsem měla podepsat a veškeré účty,co jsem mu posílala peníze.Bojím se,že nejsem první ani poslední osoba,kterou takto okradl o finance a psychicky týral.Předem děkuji za odpověď.Renáta

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Lidská hloupost se musí trestat.A ty jsi právě byla potrestána.Sdělovací prostředky denně informují o podobných případech.A udivuje,jak lehce jde od některých lidí vytáhnout těžce našetřené peníze.A přesto se zase a zase najdou další hlupáci.

JABRAKA

martini*
hodnocení

1x

Ano, jděte na policii - zbavení a omezování osobní svobody, vydírání jsou závažné trestné činy, připravte se ale, že se budou ptát, proč jste nepřišla dřív. Bohužel nevím, co je to posílat peníze přes fortunu, máte na to doklady. Každopádně jděte na policii

hodnocení

0x

Hele, tohle nemá cenu řešita tady na netu. Podvedených bude určitě více a tak neváhej a kontaktuj naši Policii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]