Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký poptávkový server zvolit?

Od: jardap* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, z důvodu získání více zakázek jako živnostník (elektroinstalace) uvažuji o registraci na poptávkových serverech. V každém se logicky za registraci platí. Proto prosím o doporučení či Vaši zkušenost s některým z nich. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Ovczaak to vystihl i podle zkušeností z naší firmy. Nejlepší doporučení je od spokojeného zákazníka, takže většinou známí známých a tak dále.

Druhá možnost je reklama na autě, se stručným popisem činnosti a odkazem na web, (a s grafikou, která zaujme). Šéfík občas vyhodnocuje, odkud se berou "noví" zákazníci, a reklama na autě byla vždy na významném místě...

Na poptávových serverech asi slušný kšeft neseženete...

ovczaak*
hodnocení

0x

Jen můj názor - žádný poptávkový server. Uvažoval jsem o této možnosti a bylo mi řečeno kolegou,který to zkusil a vydržel rok - abych uspěl,musím být levný,takže podhodnocovat zakázky. V noci zpracovávat nabídky,které v případě normálního nacenění nemají šanci,v případě snížení ceny možná uspěji,ale abych se do této ceny vešel,budu stavět z nejlevnějších materiálů a s minimálním ziskem.Jako bonus zahlcený mail poptávkami,které s mým oborem nemají nic společného. Tyto servery jsou z hlediska zákazníka možná fajn,z hlediska řemeslníka jsou,dle mého názoru,mor.Dnes funguji bez jakékoliv reklamy,pouze na doporučení zákazníků a jsem spokojený. Sám jsem zvědav na další názory zde.

jardap*
hodnocení

Přiznám se, že takový druh zkušenosti a názoru jsem také čekal,díky. Taktéž jsem zvědavý, co kdo přidá dále...díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]