Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit spacák nebo karimatku

Od: nikdoa odpovědí: 12 změna:

Kde si mám koupit spacák nebo karimatku? Nechci přes net. Dá se to koupit do 500 KČ?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neo4440
hodnocení

0x

Zaleží na kvalitě a do kolika stupnu je spacak dělaný.Do 500 se dá sehnat např.ve sportisimu.

hodnocení

0x

Spacáky zde: sportisimo.cz/... A dotazu jaksi nerozumím:spacák nebo karimatku?:-D

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Záleží jak kvalitní spacák a karimatku chcete. Taky si rozmyslete na co spacák chcete - zda na zimní nocování, letní dovolenou u vody nebo na přespávání u kamarádů.

Spacák pod 500,- neseženete. I když možná ty lehčí, ne tak teplé a značkové možná ano.

Doporučuji navštívit prodejnu, kde tomu rozumí - Hudy Sport (www.hudy.cz), Rock Point ( rockpoint.cz/...) případně jiné specializované prodejny. Poradí vám ve výběru.

Obyčejnou karimatku sezenete do 200,-, pokud chcete něco lepšího, pak to bude za víc. Ale opět záleží na čem chcete spát. Na sněhu nemůžete spát na obyčejné pěnovce.

nikdoa
hodnocení

Chci přespávat u kámoše, dá se za to sehnat do 400 kč? Te´d jsem zjistil, že mohu pouze do 400 KČ. Dá se to ve Spportisimu?

zepe*

jasne staci na jejich strankach hledat sportisimo.cz/...

nikdoa
hodnocení

Ale nemusím přes net, stačí tam jen zajít, že?

zepe*

Ja bych osobne koupil pres net na strankach a jako dopravu dal osobni odber.tim je jistota ze bude zamluvenej a nebude vyprodanej.u nas treba jsem sel do kramu chtel neco koupit a bylo to dražší než přes net tak jsem sel pred kram pres telefon jsem udelal objednavku na strankach a hned jsem si to sel vyzvednout cumeli jak péra :D

doplněno 02.09.13 16:37:

je tam tlacitko koupit na prodejne a je zrovna skladem tak rychle :)

doplněno 02.09.13 16:38:

u spacaku je poznamka Skladem pouze na prodejně :)

repkin*
hodnocení

0x

pokud chcete něco obyč., tak Interspar, Albert apod., pokud něco lepšího, tak Sportisimo, pokud vyloženě něco dobrého, tak asi Husky, North Blanc apod. jinak dají se koupit i v army shopu, popř. prodejně s rybářskými potřebami, event. sehnat nějakou uloženku AČR, spali jsme v tom na chmelu a je to naprosto dostačující.

doplněno 02.09.13 16:30:

Jistě, že tam stačí zajít, poradí Vám tam akorát ;)

nikdoa
hodnocení

Jsem tam byl a oni mi řekli, že to neprodávájí. Přitom na netu je všude napsané, že se to tam prodává. Nechápu to...

zvidavajanca*

Kde jste byl?

Ne každé Sportisimo má vše na každé prodejně, pokud jste byl tam.

adell*
hodnocení

0x

ahoj,

tak například ten pod 500 mají ve sportisimu :) jinak se koukni v nějakých sportech... nebudou nejkvalitnější ale stačit ti budou

vlasatec*
hodnocení

0x
Pohodlný a prostorný spacak mám z tesca za 290kc už je to ale asi 4 roky. Nebylo to nic sezoniho koupil jsem ho v zimě takže ho mají asi ve standartní nabídce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]