Nejste přihlášen/a.
Kde si mám koupit spacák nebo karimatku? Nechci přes net. Dá se to koupit do 500 KČ?
Záleží jak kvalitní spacák a karimatku chcete. Taky si rozmyslete na co spacák chcete - zda na zimní nocování, letní dovolenou u vody nebo na přespávání u kamarádů.
Spacák pod 500,- neseženete. I když možná ty lehčí, ne tak teplé a značkové možná ano.
Doporučuji navštívit prodejnu, kde tomu rozumí - Hudy Sport (www.hudy.cz), Rock Point ( rockpoint.cz/...) případně jiné specializované prodejny. Poradí vám ve výběru.
Obyčejnou karimatku sezenete do 200,-, pokud chcete něco lepšího, pak to bude za víc. Ale opět záleží na čem chcete spát. Na sněhu nemůžete spát na obyčejné pěnovce.
Chci přespávat u kámoše, dá se za to sehnat do 400 kč? Te´d jsem zjistil, že mohu pouze do 400 KČ. Dá se to ve Spportisimu?
Ja bych osobne koupil pres net na strankach a jako dopravu dal osobni odber.tim je jistota ze bude zamluvenej a nebude vyprodanej.u nas treba jsem sel do kramu chtel neco koupit a bylo to dražší než přes net tak jsem sel pred kram pres telefon jsem udelal objednavku na strankach a hned jsem si to sel vyzvednout cumeli jak péra :D
doplněno 02.09.13 16:37: je tam tlacitko koupit na prodejne a je zrovna skladem tak rychle
u spacaku je poznamka Skladem pouze na prodejně
pokud chcete něco obyč., tak Interspar, Albert apod., pokud něco lepšího, tak Sportisimo, pokud vyloženě něco dobrého, tak asi Husky, North Blanc apod. jinak dají se koupit i v army shopu, popř. prodejně s rybářskými potřebami, event. sehnat nějakou uloženku AČR, spali jsme v tom na chmelu a je to naprosto dostačující.
doplněno 02.09.13 16:30: Jistě, že tam stačí zajít, poradí Vám tam akorát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.