Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje typ bot a kde je sehnat

Od: jyrka odpovědí: 4 změna:

Ahoj, zajimam se o boty ktere jedou volne nad kotnik, ale nejsou na zimu, spis jede o styl. Nejsou to zadne tenisky ani nic sportovniho, spis jednoducha elegance - viz obrazek. Existuje nejake vseobecne zname pojmenovani pro tenhle typ bot, muze byt i po anglicky kdybych chtel projizdet ebay, pripadne kde muzu neco takove sehnat? Jsem muz.

Jak se jmenuje typ bot a kde je sehnat

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, podívejte se viz odkaz - je tam něco podobného od Levis. Nejsem si jistý, ale ten styl vypadá jako "farmářky". Ale, možná ne. Zdravím!

preissuchmaschine.de/...

repkin*
hodnocení

2x

Mě to připadá, jako pracovní boty, nebo kanady

doplněno 31.08.13 18:08:

Pokud by to byly ty pracovní boty, tak se dají sehnat v jakékoliv prodejně s potřebami BOZP, mají tam kolikrát i bundy apod. např. canis.cz

hodnocení

2x

cus koukni na boty steels , nebo dr. martens atd...

steelboots.cz/...

Jinak sezenes kanady v kazdem armyshopu

doplněno 31.08.13 20:01:

jj jak pise nademnou canis atd... maj pracovni boty , tam jich je fejst , i moderni boty ktere jsou treba do lesa atd... a odolaji vic

hodnocení

0x

Já bych hledal armádní boty.

Když to prdnu do gůglu, tak mi vyjede např. toto nebo toto další tady

Vypadají sice na první pohled jinak, ale když do nich navléknete šňůrky jen do poloviny dírek a vytáhnete jazyk, tak je to to samé.

Nebo hledat černé vysoké boty/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]