Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucet vs. Exekutor

Od: gandalfos odpovědí: 11 změna:

Ja jsem se diky sve mladicke hlouposti naivite a nerozvaznosti dostal pred par lety do docela prekerni situaci, kdy musim zaplatit skoro 400.000 a exkutor mne mi nepovoli splatky dokud mu nebudu platit 110.000 mesicne (povoli mi maximalne 4 splatky) je to postaveny uplne na hlavu a misto toho aby mi povolil splatky, tak mi to bude strhavat v mnohem mensich castkach, tak aby mne mohl sikanovat. Exekutori si asi predstavuji, ze clovek dokaze zit treba 10 let uplne bez penez.
Jenze diky tomu sracovi nemuzu mit ani bankovni ucet a tak jsem to musel resit pres kamose ke kterymu sem sem si nechal posilat penize na ucet posledni 3 roky a splatka odchazela primo od zamestnavatele. Jenze my jsme se ted moc nepohodli, ja jsem z te prace odesel a on se semnou ted nejak moc ani nebavi. Ani nevim jestli z nej dostanu penize za tenhle mesic. Moc lidi, kterym bych duveroval a kterym bych to chtel vysvetlovat neznam, takze nevim co mam ted delat :((

Ja vim, ze zamestnavatel ma povinnost to vyplatit i nejak jinak, jenze hadejte se zamestnavatelem v dnesni dobe. A na osobni bankrot nemam narok.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Dohodněte se se zaměstnavatelem o výplatě v hotovosti, (podle zákoníku práce se mzda vyplácí na pracovišti).

Nedoporučuji posílat peníze na cizí účty, problémy za poškozování věřitele byste mohl mít nejen Vy, ale i ten, kdo Vám to umožní (kdo k tomu propůjčí svůj účet).

doplněno 01.09.13 13:12:

Sebod, to jsem samozřejmě předpokládala. Ale zbytek mzdy po odvedených srážkách na exekuci by si nemusel nechat posílat na zablokovaný účet.

sebod*

Exekuce na účet jde většinou ruku v ruce s exekucí na mzdut. Je jen otázkou času, kdy Vám na ni skočí.

syfrig*
hodnocení

0x

nikdo vam neodepsal asi se tezko radi,ale co rodice?Nepomuzou?

gandalfos
hodnocení

no... k rodicum bych se radsi nevyjadroval...

sebod*
hodnocení

0x

gandalfos. proč nemáš nárok na osobní bankrot?

doplněno 31.08.13 22:55:

takže dlužíš za faktury? Nebo máš půjčky?

gandalfos
hodnocení

protoze je to z vetsi casti z osvc...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jedna má známá má jako jediná z asi 25 zaměstnanců výplatu vyplácenou hotově. Zrušila účet(prý) a jde to. Asi to bylo z nějakého podobného důvodu.

hodnocení

0x

mame také exekuci,manželka zrušila účet,a zaměstnavatel posílá manželce výplatu složenkou,a exekutor to zjistil,a zahrali jsme si na chudáčky a splácíme 470.000.kč 2.500.kč měsíčně.je to v lidech,pokud ten exekutor je trochu člověk tak poleví,pokud je to ... tak podejte na něj stížnost na exekutorské komoře.Jenže my tu exekeci dostanem zpátky,protože jsme byli podvedení a ted dotyčného vyšetřuje krajské zastupitelsatví za podvod.,tak budeme uplatňovat způsobenou škodu.Náš exekutor je tom všem informovín,takže možná proto polevil.

ala1970*
hodnocení

0x

Já jsem taky měla problém jednou s exekutorama, Jsou to někdy pěkní šmejdi. Bohužel mně nezbylo nic jineho než vyhlášení osobníh/.... Naštěstí mně to dost pomohlo. Určitě běžte na najděte si poradce na Váš problém. Googlujte osobní bankrot a oddluženní. Spousta poradců Vám ze začátku poradí zadarmo. Věřím, že Vám to pomůže.

sack
hodnocení

0x

Zalozte si ucet v zahranici, treba v Nemecku nebo Rakousku a nechavejte si posilat penize od vaseho zamestnavatele tam. Na zahranicni ucet vam exekutor nikdy skocit nemuze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]