Nejste přihlášen/a.
Po dvou dnech ti zřejmě nebude špatně z tataráku, to by přišlo mnohem dříve. Spíše to bude nějaká jednodenní, dvoudenní viróza, která teď opět kvůli teplotám lítá venku.
Natrávená potrava má často jakousi oranžovou barvu, díky trávícím šťávám. A samozřejmě je důležité, co si dneska a včera odpoledne/večer jedl. Po dvou dnech je tatarák ze žaludku dávno pryč. Navíc, pokud by byla krev čerstvá, tak by byla jasně červená, pokud už natrávená, má barvu kávové sedliny.
Kdysi jsem si taky myslela, že zvracím krev, než mi došlo, jsem jsem dvě hodiny předtím vypila sklenici malinové šťávy.
doplněno 01.09.13 16:41: Babkazov - kupodivu i vodka chytá v žaludku oranžovou barvu * smich* .
Sebodka - jojo, také to slyším ze všech stran... a ani se nedivím, počasí divné .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.