Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, předvčerem (29.8.) jsem se vrátila z prázdnin od babičky. Z noci na včerejšek(30.8.) bylo bráchovi (11) špatně. Hodněkrát zvracel, měl průjem, oboje zároveň. Mně nic nebylo. Do styku jsem s ním přišla naposledy předvčerem (tedy 29.8.). Ráno 30.8. jsem se dozvěděla, že teta a strejda, kteří bydlí v jednom domě s babičkou (tudíž jsem s nimi taky byla ve styku) ráno 30.8. zvraceli. Jen jednou. Mně včera večer (30.8.) nebylo dobře. Byla jsem unavená, pobolíval mě žaludek a slinivka, přitom jsem jedla od rána jen banán, koláč s ovocem a rohlík. Večer jsem dostala průjem, od té doby nic. Vzala jsem si endiaron. Dnes ráno jsem se probudila a nic mi není, jen mi občas "zabručí" ve střevech, ale to může být z hladu. Večer mám jet na festival a bojím se, aby mě tato viróza nedostihla až dnes v noci. Myslíte, že je možné, že mám třeba lepší imunitu a tím pádem mě to čeká dnes? Nebo se mi to vyhlo a ten průjem byl poslední výkřiřk do tmy?
Na dietní stravě zůstanu. Je mi 15 let. Doufám, že je to alespoň trošku srozumitelné. :D K doktorce se s tím nepotáhnu, je to jen jednodenní, bráchovi dnes už nic není a tetě se strejdou také ne. Jen mě zajímá, jak moc je pravděpodobné, že bych to schytala dnes.
Děkuji předem všem ochotným rádcům, kteří mi zde vždy poradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.