Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhla se mi jednodenní viróza?

Od: 0987654321 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, předvčerem (29.8.) jsem se vrátila z prázdnin od babičky. Z noci na včerejšek(30.8.) bylo bráchovi (11) špatně. Hodněkrát zvracel, měl průjem, oboje zároveň. Mně nic nebylo. Do styku jsem s ním přišla naposledy předvčerem (tedy 29.8.). Ráno 30.8. jsem se dozvěděla, že teta a strejda, kteří bydlí v jednom domě s babičkou (tudíž jsem s nimi taky byla ve styku) ráno 30.8. zvraceli. Jen jednou. Mně včera večer (30.8.) nebylo dobře. Byla jsem unavená, pobolíval mě žaludek a slinivka, přitom jsem jedla od rána jen banán, koláč s ovocem a rohlík. Večer jsem dostala průjem, od té doby nic. Vzala jsem si endiaron. Dnes ráno jsem se probudila a nic mi není, jen mi občas "zabručí" ve střevech, ale to může být z hladu. Večer mám jet na festival a bojím se, aby mě tato viróza nedostihla až dnes v noci. Myslíte, že je možné, že mám třeba lepší imunitu a tím pádem mě to čeká dnes? Nebo se mi to vyhlo a ten průjem byl poslední výkřiřk do tmy?

Na dietní stravě zůstanu. Je mi 15 let. Doufám, že je to alespoň trošku srozumitelné. :D K doktorce se s tím nepotáhnu, je to jen jednodenní, bráchovi dnes už nic není a tetě se strejdou také ne. Jen mě zajímá, jak moc je pravděpodobné, že bych to schytala dnes. :)

Děkuji předem všem ochotným rádcům, kteří mi zde vždy poradí. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pinkulinka*
hodnocení

2x

Máš silnou imunitu a tudíž tělo viry zlikvidovalo dřív, než jsi stihla zvracet. Už by se to vrátit nemělo. ;)

0987654321
hodnocení

Děkuju moc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]