Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotéka, kde je nejvýhodnější?

Od: robca* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, poradí mi někdo u které banky je výhodná hypotéka?

Chtěli bysme si koupit dům a hypotéku asi s 80% podílem. U české spořitelny dávají jen na 70%podíl a tam nám to nevyjde. Uvažovali jsme u poštovní spořitelny- era, tam mám i účet a nějaké nabídky mi dali.

Hypotéka by byla asi 1100 000, čistý plat 22 000, společný 30 000. Jiné splácení žádné nemáme, krome výdaju za domácnost

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

minty*
hodnocení

1x

Doporučila bych radu finančního poradce z nějaké nezávislé společnosti. Nám se stará o celkové finance a opravdu ušetřil dost peněz.

pinkulinka*
hodnocení

0x

Určitě bych ti nedoporučil Českou spořitelnu. Nedávno jim totiž unikly spousty osobních informací. Jinak zkušenosti nemám. :-/

pearmonik*
hodnocení

0x
Zkusil bych projit tak 4 nove banky a kdyz by dali horsi nabidku nez ti predchozi tak jim to rict ze mate lepsi jestli by nemohli slevit. Na hypoteku neni treba mit velkou stabilni banku kdyz vy dluzite jim tak vubec neva ze krachne. Tak treba equa air nebo fio na webu maji i predbezne kalkulacky ale ta cesta tam nezabije tak se projit a pokecat s nimi

joudic*
hodnocení

0x

honzovahypoteka.cz/... proc hledat sam, kdyz to za vas udelaji banky a makleri zdarma :) a vy si jen vyberete nejvyhodnejsi nabidku ;)

doplněno 01.09.13 23:08:

ja to diky teto strance zkusil (jit do hypoteky) a za pulroku jsem bydlel ;) (musel jsem jit nakonec do KB, nejlepsi urok a jedina mi dala na evidencni cislo 100% hypo)

doplněno 02.09.13 12:17:

nevim, me zadny spam nechodi, ale to je vesmes fuk... ja to mam pres Gepard finance a zaplatil jsem jen 2700 (penize vynalozene za odhad (5000) mi firma proplatila zpatky) mam o 0,2% lepsi urok nez nabizela sama banka, po skonceni fixace se mi makler znovu ozve a udela mi novou nabidku (nevim koho jste si vybral vy a jak byl schopny, nicmene muj makler mel sve bonusy u banky za mnozstvi odbavenych hypotek, a proto mel lepsi procenta, nez sama banka dava kazdemu nymandovi co prijde na prepazku)

Jo, od toho webu mi do ted chodi spam a presto, ze se na mne sesipali jak mouchy a predhaneli se v lepsich nabidkach, nejlepsi pro mne sem stejnak dostal pri primem jednani s bankou. Ani jeden z tech supermakleru nebyli schopni mi zajistit alepson srovnatelne podminky.

Ale pro zakladni orientaci snad ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]