Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradí mi někdo u které banky je výhodná hypotéka?
Chtěli bysme si koupit dům a hypotéku asi s 80% podílem. U české spořitelny dávají jen na 70%podíl a tam nám to nevyjde. Uvažovali jsme u poštovní spořitelny- era, tam mám i účet a nějaké nabídky mi dali.
Hypotéka by byla asi 1100 000, čistý plat 22 000, společný 30 000. Jiné splácení žádné nemáme, krome výdaju za domácnost
honzovahypoteka.cz/... proc hledat sam, kdyz to za vas udelaji banky a makleri zdarma a vy si jen vyberete nejvyhodnejsi nabidku
ja to diky teto strance zkusil (jit do hypoteky) a za pulroku jsem bydlel (musel jsem jit nakonec do KB, nejlepsi urok a jedina mi dala na evidencni cislo 100% hypo)
nevim, me zadny spam nechodi, ale to je vesmes fuk... ja to mam pres Gepard finance a zaplatil jsem jen 2700 (penize vynalozene za odhad (5000) mi firma proplatila zpatky) mam o 0,2% lepsi urok nez nabizela sama banka, po skonceni fixace se mi makler znovu ozve a udela mi novou nabidku (nevim koho jste si vybral vy a jak byl schopny, nicmene muj makler mel sve bonusy u banky za mnozstvi odbavenych hypotek, a proto mel lepsi procenta, nez sama banka dava kazdemu nymandovi co prijde na prepazku)
Jo, od toho webu mi do ted chodi spam a presto, ze se na mne sesipali jak mouchy a predhaneli se v lepsich nabidkach, nejlepsi pro mne sem stejnak dostal pri primem jednani s bankou. Ani jeden z tech supermakleru nebyli schopni mi zajistit alepson srovnatelne podminky.
Ale pro zakladni orientaci snad ok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.