Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné boty klouzají po podlaze

Od: tonejsemja odpovědí: 7 změna:

Na brigádě musím nosit černý boty protože je to práce mezi lidima tak nesmím vypadat jak bezďák. :) Jenže celkem dost kloužou a myslím že je to problém těch kachliček co jsou na zemi protože když jsem si tam došla jako zákazník taky jsem měla problém se udržet na nohách, Jsou tam hladký lesklý kachličky a ještě takový s drsnějším povrchem. Nemáte nějaký nápad jak zařídit abych se v těch botech nezabila? Běhám tam jak fretka a nechtěla bych se u toho přerazit.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

3x

Na by teoreticky bylo jednoduché řešení ZDE - otázka je ale, jak to na té botě drží : )

doplněno 30.08.13 22:45:

*na to : )

doplněno 30.08.13 22:58:

Tak pak kdyžtak napiš, jak to funguje : ) asi by se mi to taky hodilo : ) díky!

tonejsemja
hodnocení

Díky, to vypadá dobře, vyčetla jsem že to drží nějakým lepidlem a ještě prej jsou nějaký silikonový

hodnocení

2x

Porid si jine cerne boty s vhodnejsi podrazkou a nebehej. A uz vubec ne, jako fretka. Stejnak to nikdo neoceni.

tonejsemja
hodnocení

To máš pravdu že to nikdo neocení, ale když tam budu chodit pomalu tak nebudu stíhat a manažeři začnou řvat :P ale nejdřív zkusím ty náhradní podrážky

ladinpraha*

Hlavně abys ty podrážky neztratila v první zatáčce. Následky by mohly být horší, než když počítáš s kluzkou podlahou. Myslím si, že by se našly i vhodné černé boty, které nekloužou.

hodnocení

1x

Já jsem si koupil boty v pracovních oděvech www.cerva.com : mají ocelovou špici, vyztuženou stélku, protiskluzovou podrážku, jsou kožené, náramně pohodlné a nebyly ani moc drahé. A při běžném pohledu vypadají jako normální běžné polobotky. (A přitom moje práce je víceméně kancelářská *frajer* )

ivik*
hodnocení

0x

Když jsem chodila do tanečních, s holkama jsme boty stříkaly tekutýma řetězama na pneumatiky , ale nevím, jestli se to ještě vyrábí.Docela to fungovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]