Nejste přihlášen/a.
Na brigádě musím nosit černý boty protože je to práce mezi lidima tak nesmím vypadat jak bezďák. Jenže celkem dost kloužou a myslím že je to problém těch kachliček co jsou na zemi protože když jsem si tam došla jako zákazník taky jsem měla problém se udržet na nohách, Jsou tam hladký lesklý kachličky a ještě takový s drsnějším povrchem. Nemáte nějaký nápad jak zařídit abych se v těch botech nezabila? Běhám tam jak fretka a nechtěla bych se u toho přerazit.
Na by teoreticky bylo jednoduché řešení ZDE - otázka je ale, jak to na té botě drží : )
doplněno 30.08.13 22:45:*na to : )
doplněno 30.08.13 22:58:Tak pak kdyžtak napiš, jak to funguje : ) asi by se mi to taky hodilo : ) díky!
Porid si jine cerne boty s vhodnejsi podrazkou a nebehej. A uz vubec ne, jako fretka. Stejnak to nikdo neoceni.
To máš pravdu že to nikdo neocení, ale když tam budu chodit pomalu tak nebudu stíhat a manažeři začnou řvat :P ale nejdřív zkusím ty náhradní podrážky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.