Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravidla e-shopu

Od: xixi* odpovědí: 6 změna:
Narazil jsem na tenhle e-shop. Jeho nabídka mě absolutně nezaujala, navíc je vidět, že někdo s obchodováním a tvorbou e-shopu teprve začíná. Ale co mě zaujalo je toto:Reklamace : Zboží před odesláním Vám pečlivě kontrolujeme. Jakmile balík opustí naši poštu, dále za něj neneseme zodpovědnost. Na zboží se nevztahu žádná záruční doba ani reklamace. To takhle jednoduše jde, zbavit se odpovědnosti a prostě napsat takovou větu a basta? Žádná záruka, žádná možnost reklamace? Někdo kdo se v tom vyzná by se k tomu mohl vyjádřit, díky. Jde o tenhle obchod: ourmomen2.wix.com/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ten e-shop nemá prakticky žádné náležitosti, které má mít - ičo, kontaktní adresa, obchodní podmínky... samozřejmě i ten blábol o záruce a reklamaci je nesmysl. Pokud ho náhodou objeví čojka, roztrhá ho na kousky a sežere.

ohneta*
hodnocení

2x

Odpovědnosti se vložením věty do podmínek sprostit nelze. Každopádně bych ale v takovém pochybném obchodu nenakupoval.

hodnocení

1x

Každý obchod,ať už je to eshop,nebo kamenný,musí mít na své zboží záruční dobu,a samozřejmě i reklamační řád.Pokud jim někteří důvěřivci platí za dejme tomu "cihlu v balíku,"je to pouze jejich blbost.A na lidské hlouposti se vždy vydělávalo a vydělává nejlépe*cteni*

xixi*
hodnocení

0x
Ja bych tam taky nic nekoupil. Jen me zajimala ta reklamace a zaruka. A jsem rad, ze to nejde takhle vydrbat se zakaznikama.

iz*
hodnocení

0x

Chtěla jsem si jejich obchodní podmínky pročíst, ale wb se mi vůbec nezobrazí (Firefox ani MSIE). Asi toho moc neprodá ...

ladinpraha*
hodnocení

0x

To není obchod, to je parodie na obchod. Zákazníky tohoto obchodu by měli vystavovat jako raritu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]