Nejste přihlášen/a.
Tady si čtu životopis herce J. Kemra.
Všechny své postavy ztvárňoval neuvěřitelně jednoduchou "hereckou zkratkou"
viz csfd.cz/...
- u Kemra stačil i pohled - ani nemusel nic říkat.
doplněno 30.08.13 15:36:- tato mimořádně kvalitní herecká generace - ca 60-tá léta už se zde jen tak neobjeví - alespoň já se další takové už nedočkám. Marcela.
"culdo", já ti zazpívám: "Neplač holka, nenaříkej..." No, byli to herci našeho mládí a vnímali jsme je. Ale i dnes jsou dobří mladí herci, jen je to jiná generace, ale hrají dobře. - pt
Přesně tak, i já znám (samo že ne osobně) minimálně "tři pány herce". Hrají v dnešní době a jsou skutečně Pání Herci.
pro "pt"
- Pavlínko - za odpověď samozřejmě plus.! - je fakt, že 60-tá léta byla vyjímečná - ale jenom pro nás (- kde jsou ty doby, kdy mi zpíval Matuška, Gott, Hála - atd... na plesech v tanečních)
- tak jako 30-tá léta byla zase nezapomenutelná pro tzv. "první republiku" - ale druhý Kemr, Werich, Hrušínský, Kopecký atd... už se jen tak asi nenarodí.
- ale zřejmě i jejich umění bylo tzv. "poplatné" tehdejší době a tehdejším podmínkám. - V dnešní době by se zřejmě jejich talent i kariéra vyvíjely jinak. Dnes by se možná ani neuplatnili - anebo by ani "nebyli přijati" . Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.