Ahoj, studuju VS v Brne a rada bych si tady taky nasla gynekologa/gynekolozku, hlavne proto, aby mi predepsal HA. Jenze nevim, koho si mam z pomerne siroke nabidky vybrat. Mohli byste mi nekdo nekoho dobreho doporucit? Asi je mala pravdepodobnost, ze se tady najde nekdo z Brna, kdo by mi mohl kvalifikovane poradit, ale zkusit to muzu.
Nazdárek, já sice nejsem z Brna, ale jednu radu ti dám. Zkus navštívit stránky www.rodina.cz a o gynekologiích v Brně se dozvíš víc. Před časem jsem zavítala na diskuzi a četla jsem nějakou kritiku brněnských gynekologů.
Ahoj, resila jsem stejny problem a nakonec jsem MUDr. nasla. Pokud to mas blizko na Mendlak, muzu ti doporucit MUDr. Ivanu Krenarovou - Mendlovo náměstí 157/1. Jinak tady mas odkaz na ostatni brnenske gynekology, kde si urcite vyberes. www.seznam.cz/Prvni-pomoc-a-zdravotnictvi/Zdravotnicke-sluzby/Zdravotnicka-zarizeni/Lekarske-ordinace/Gynekologicke-ordinace/CZ0622.html
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.