Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska bez sexu

Od: maneek odpovědí: 11 změna:

Ahoj všichni, Mam problem s přítelkyní. Máme se moc radi. Milujem se a to moc. Problém je to že když ma dojít na sex tak si to rozmyslí. Ani nejake to žkarlení ji není moc příjemné. Štve mě to a ji take prý neví co sní je nebo čím to je. Předem děkuji za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

1x

Pokud spolu chodíte 14 dní nebo jí je 16 let, pak to jsou jiné důvody, než kdybyste spolu bydleli rok a jí bylo 30. Bez bližších informací je obtížné radit.

David

hodnocení

0x

Ahoj:)Nenapsal jsi nám kolik je tvé dívce let,zřejmě bude ještě panna,a tak má ze sexu prostě strach.Jiný důvod mne momentálně nenapadá...Ona to také neví?Tak,tomu se nedá věřit,ona to určitě ví,ale bojí se,nebo se spíše stydí Ti to říci.Musíte si vy dva o tom spolu pohovořit,my ji do hlavy nevidíme.Hodně štěstí a úspěchů při "bádání."

joudic*

souhlas, pokud je mlada stydi se, a veskere veci s tim spojene

hodnocení

0x

Ahoj. Předpokládám, že jste oba dva hodně mladí a tudíž ne moc zkušení v sexu. U dívky to tedy mohou být zábrany, nepřipravenost na intimní věci, strach... A proto se nedokáže úplně uvolnit a poddat se tomu, co cítí. Pokud se opravdu milujete, mějte oba trpělivost, nespěchejte na to. Ono se to poddá, až přijde ten správný čas. Nemá smysl se do toho nutit za každou cenu a tlačit na pilu. Nenaléhejte a netlačte na ni. Sama pozná, až přijde ta správná chvíle. Až to opravdu bude chtít, stane se to.

vecernicek*
hodnocení

0x

chybí tu věk.. možná na to jdeš moc rychle a ona se bojí (že ti jde především o sex)...

maneek
hodnocení

Takže moc dlouho spolu nejsme to je pravda tlačit taky na pilu nechci slečneě je 18 a mě za týden 23. Abych dodal jsme spolu neustale skoro. usíname vedle sebe a to skoro nazý. ale i ja sem z toho zmatný

vecernicek*

no tak to je fakt zvláštní. Neumím si představit ležet nahá vedle muže a nic...

a už někoho slečna měla?

maneek
hodnocení

Ano měla a ja si myslým že ho ma pořad v hlavě. Mě třeba říka že si připada nepřipravená :(

vecernicek*

je pravda, že napoprvé mě hned napadlo, že to s tou láskou nebude zas až tak žhavé...ale pak jsem znovu přečetla příspěvek a tam píšeš, jak se moc milujete... tak nevím :(

maneek
hodnocení

No mam vtom taky zmatek. Ona bezemě nemuže proste bejt. Říka jak mě miluje a ze nechce nejakej rozchod atd... mno sám nevím co si otom myslet

.

maneek
hodnocení

Lidičky tak ja du pracovat tak si to bohužel dočtu až rano děkuji za odpovědi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]