Nejste přihlášen/a.
Už nějakou dobu mě bolí varlata, někdy víc někdy míň, někdy skoro vůbec,někdy hodně, taky se mi zdá , že se nadměrně sama hýbou, někdy bolest přechází i "do těla" do podbřišku, prostaty,...(?) . Poradí někdo? Co by to mohlo být? Díky .
no jasně , je mi 38 a ten důvod co tu popisujete to nebude, to dobře znám ( znával jsem) ale tohle bude něco jinýho - je to pořád stejný , ať mám sex dvakrát denně nebo týden bez sexu ...
Dobrý den. Zajděte si na urologii, není to správně, že Vás bolí varlata. Mohl by to být problém s chámovodem, ale to je jen spekulace. Zajděte si k doktorovi, ať Vás pošle na sono. Hlavně to nenechte být, může to vést třeba až třeba ke sterilizaci, protože nevíte, co to je. Takže na urologii a hned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.