Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvyšuje se citlivost věkem?

Od: sabca* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
jsem s přítelem skoro rok, je můj první a já jeho taky,pokud nepočítáme dva úlety na párty. Asi tři čtvrtě roku si spolu nějak intimněji hrajeme (nespíme spolu),ale já tomu nějak nemůžu přijít na chuť. Není mi příjemný,když mi sahá na prsa,či je líbá a tam dole to rukou ani pusou nejde,jediná uspokojivější možnost je... jak bych to řekla.. simulace sexu. To připisuji tomu,že jsem odmala zvyklá masturbovat třením se o něco. Nechci říct,že je chyba v něm,protože je můj problém,že se mi to nelíbí. Myslíte,že mi časem něco začne být příjemné,že je to zatím nějakou fyzickou nevyspělostí,nebo třeba studem,jak tvrdí on? Říká,že to chce čas,že budeme zkoušet a půjde to,ale mě to nebaví,když to se mnou nic nedělá.. Asi budete chtít znát náš věk - mně je 15 a jemu 17.
Děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

3x

Prostě v 15 letech není tělo připraveno na sex, který vidíte v lechtivých filmech, či řasopisech. Měli byste si užívat romantiky, vyprávět si, vodit se za ruku, dělat nějaký koníček a ne hned do postele, zbytečně přeskočíte tu nejhezčí etapu v životě. - pt

vlasatec*
Jenže to budou přece úplně divný, když ti okolo tolik sexují... :)
sabca*
hodnocení

pt: Toto se vylučuje s tím,že se spolu mazlíme?
vlasatec: Ach ano,zase jeden z těch,co považují všechny mladé za stádo ovcí. Jistě, jsme ovlivněni okolím a dobou,ale napadlo vás třeba,že to děláme protože chceme? Divní,jak říkáte,jsme pro ostatní tolika věcma,že bychom další vůbec neřešili.
vlasatec*

Taky jsem mladý... Ikdyž o 10 let starší... :) Osobně bych počkal když to s tebou nic nedělá.

ale mě to nebaví...to děláme protože chceme... nějak si odporujete. Buď mě něco baví a chci to dělat, nebo naopak. Nenuťte se do ničeho a bude dobře.

sabca*
hodnocení

Baví mě dělat to jemu a ten jeden způsob. ;)

petr123*
hodnocení

1x

To že jsi mladá ti říkat nebudu, je to tvoje a jeho věc ;)

.

Řekni mu co se ti líbí a co moc ne, on se přizpůsobí. A časem se třeba natolik uvolníš, že i další věci ti začnou být příjemné. Hlavně o tom spolu ale musíte mluvit.

ron*
hodnocení

1x

dobrý den.

Věkem se zvyšuje připravenost, ne citlivost. Dle mého jsi ještě mladá, nepřipravená. Choďte spolu na procházky, zabývejte se jakoukoliv "jinou" společnou činností. A pokud v sobě časem najdete tělesnou přitažlivost, půjde to samo. Ale jak říkám, nespěchejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]