Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holky které nenosí podprsenky - názor kluka?

Od: nobra odpovědí: 19 změna:

Zdravím,už dlouho nad tím přemýšlím a pořád sem nikde nenašla odpověd a tak to zkusím tu ...

Docela by mě zajmalo jaký mají kluci názor,nebo co si kluci myslí o holkách,které nenosídocela dost mě to zajmá

děkuji

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, vzhledem k umístění otázky asi neřešíme nějaké zdravotní důsledky nebo problémy.

Takže je to záležitost vkusu a estetického cítění. Pokud to je estetické, tak nemám námitek. Asi naprosté většině mužů a kluků se to líbí, ale někteří by v tom mohli vidět určitou nabídku nebo si o té dívce myslet i něco špatného. Být dívkou, tak bych zvažovala i toto a také prostředí, kam bych bez tohoto dílu prádla šla - ne všude se to hodí. Zdravím!

vlasatec*
hodnocení

4x

Když se holka moc ukazuje, něco to o ní vypovídá, raději mám ty které si určité části schovávají jen pro toho jednoho.

majsterjoe*
hodnocení

1x

Pokud je nemas pod pupkem tak jestli muzu mluvit za ostatni, tak se nam to libi.

hodnocení

1x

Opravdu je to otázka vkusu a názoru každého jedince. Pokud se cítí žena dobře a podprsenka ji vadí...tak proč ne. Nám mužům se to většinou líbí a ženy jsou si toho vědomy. Je tu ale...pokud to vypadá, že může žena kojit vodníky z mostu, tak to se nám zase moc nelíbí. Soudnost by měla být na prvním místě...

davidp*
hodnocení

1x

Jo. Já řeknu, že se mi to líbí a manželka je přestane nosit. Tak to ne. *smich*

humbucker*

Zas to příjde levnějc.

hop®
hodnocení

1x

Už bylo hodně řečeno - záleží na tom konkrétním poprsí. Když se pod tričkem rýsují bradavky, rád se podívám, nejsem "jen na kluky". Ale ty bradavky by měly být v rozumné výšce, ne u pupíku...

hodnocení

0x

Jasně, nijak to neodsuzujeme. Je to hezké a přirozené.

jumba
hodnocení

0x

Když je má žena pěkné pevné, tak je jedno jestli je to mladá holka nebo žena třeba 90ti letá. Ale když je má třeba velikosti 6-10 a při chůzi ji prsa pomalu fackují, tak je to hnusné.

Zůčastnil jsem se jednou běžeckého závodu, kde paní asi 35 let, tlustá a prsa skutečně snad 8. Běžela bez podprdy a bylo to šílené, jak ji při běhu lítaly, nahoru,dolů.

hodnocení

0x

No a pak ještě jsou kluci, kterým se pěkná pevná prsa vytlačená do trička nejen líbí jim samotným, ale kteří se také rádi pochlubí tím, jakou mají pěknou partnerku.

*placni*

lidus*
hodnocení

0x

Pokud nemá prsa, že může kojit vodníky z mostu tak je to hezké a v některých šatech i nutné.

girlsanswer
hodnocení

0x

Já si teda myslím, že když je to mladá holka, co má malá a pevná prsa, tak proč ne? Já nenosím podprsenku do triček bez ramínek, tam se ani nosit nemá... Doma jí samozřejmě vůbec nenosím. Do některých šatů je to také lepší nenosit. A pak, když se podíváte třeba jen na jeden díl Sexu ve městě, tak tam hlavní hrdinky z 90% podprdu nenosí, tak ve státech to třeba vážně frčí:D I když když někomu jsou vidět přes tričko bradavky, tak to teda moc chuťovka není. :)

culdabulda1*

pro "girlsanswer"

- a co jiného byste chtěla přes tričko vidět, když nemáte podprsenku? - bradavky jsou v tričku vidět, i když máte měkkou podprsenku bez výztuže.

Pokud jste mladá holka a máte hezká, pevná a úhledná prsa - tak do toho - dokud jste mladá. Já jsem bez podprsenky s chutí chodila až do svých ca 48-ti let - a myslím, že dobrý - byla jsem tenkrát hubená (prsa dvojky) .

Po 50-tce jsem přibrala ca 6 kg - a prsa už taky nejsou, co bývala - teď bych spíše potřebovala poradit podprsenku, která by mi prsa trochu "spácla" - doma se v podprsence vůbec neškrtím - nosim ji jenom ven (a ještě nerada) - ale teď už by se na mne žádný muž "se zalíbením" nepodíval - tak se musím podle toho chovat. Tak zdravím. Marcela.

Pokud jsem s jednou ženou, ta mi dá děti a postupně v klidu spolu zestárneme, líbí se mi i její zestárlá prsa. Taky nejsem dokonalý.

petrkess*
hodnocení

0x

Líbí se mi to, zvlášť když jsou prsa pěkná. Nehodí se to ale do kostela, do divadla, a ani do školních budov.

hodnocení

0x

Když jsou pěkná,tak proč ne?Znám ale jednu holku,která si nechala asi před deseti lety na prso vytetovat lebku.A ta lebka má v poslední době nějak po vytahanou hubu :).

hogreta*
hodnocení

0x

Jsem holka, ale odpovím za svého přítele: myslím, že by byl nadšený, kdyby nějaká mladá hezká holka v jeho okolí nenosila podprsenku :-D. Ale taky si myslím, že je to hodně o soudnosti. Nenosit podprsenku si nemůže dovolit každý, chce to hodně sebekritky a reálného pohledu sám na sebe, aby člověk dokázal posoudit, zda na to "má" a nebo ne. Každopádně si myslím, že pokud na to opravdu "má", pak s tím žádný chlap problém mít nebude:).

vlasatec*
Žádný? Nevím jako pohled to je možná hezký ale něco to o té holce říká, na rande bych s ní určitě nešel.

sara111*
hodnocení

0x

musi se rozlisit kam ji nenosit...nekdy je to opavdu nevhodne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]