Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyšetření z krve - nejsem těhotná?

Od: pavlinkabe odpovědí: 3 změna:

Dnes jsem byla na odběru krve kvůli hcg (je to 15. den od pohlavního styku). Vyšel negativně. Myslíte, že už je to definitivní, nebo je možné, že se ještě něco po pár dnech ukáže? :( Já doufám, že ne

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pajka01
hodnocení

0x

Myslim, že v krvi už by to bylo Pavlínko:)

iz*
hodnocení

0x

Nespoléhejte na výsledek testu. Já jsem měla test negativní ještě v 9. týdnu těhotenství. Není to sice žádné pravidlo, ale úplně vyloučit to také nelze.

doplněno 27.08.13 04:25:

Také si myslím, že šlo o chybu (ale i s tou je lépe počítat). Byla to nemocnice na Karlově nám., Praha 2.

cobrak*

Můžu se zeptat, v kterém roce a v které nemocnici Vám ho dělali? Zdá se mi to totiž jako pochybení, protože buď tam prostě je nebo není...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]