Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit: v rodném městě chodím ke gynekologovi, který mi předepisuje antikoncepci, ale bohužel se teď k němu nebudu moct dostat než mi prášky dojdou, protože jsem na škole v jiném městě. Je možnost, že by mi předepsal atikoncepci už teď? Nebo bude možné jít ke gynekologovi v jiném městě jen pro prášky?
JIný gynekolog Vám HA nenapíše. Běžte normálně k tomu svému, já vždy pouze volám sestřičce, že si dnes tehdy a tehdy přijdu pro recept, ať mi jej připraví A antikoncepci mám pak do zásoby.
Myslím, že když sestřičce řekneš to samé, co jsi teď psala mně, nebude problém
Klidně si tam zajdi, taky si chodím čatso dřív, než mi platíčka dojdou. Kdyby se jí to nezdálo, prostě řekni, že se pak už nedostaneš, protože studuješ jinde, pochopí to. Když jsem hodně cestovala, musela jsem si někdy napsat i dvě balení najednou.
U mě se vždy tvářili zle jen když si všimli, že jsem už měla být na pravidelné prohlídce a nebyla (což chápu).
Jiný gynekolog ti to nenapíše, zařiď si to teď doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.