Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde prodat učebnice?

Od: zvidavajanca* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

po škole (gymnázium) mi tu zůstaly učebnice, kterých bych se ráda nějak zbavila (kamna nemám a i kdyby tak by to bylo pěkně drahé topení ;)).

Nevíte o nějakém antikvariátu v Brně, který by vykupoval? Případně máte zkušenosti s prodejem na internetu? Prodali jste? Když tak koukám kolik lidí prodává, tak je toho docela hafo a vůbec nevím, kdo by takto kupoval...

Předem díky za tipy.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zelechovska*
hodnocení

2x

Nejlepší je prodej přes aukro, prodáte je tak za 3* více, než za ně dostanete z antikvariátu ;)

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Syn (také gymnázium) prodával vždy nepotřebné učebnice na burze školních učebnic pořádané školou zpravidla první týden školního roku.

zvidavajanca*
hodnocení

Nojo, jenže nás bylo v ročníku 150 (tříd), teď je jen 90 žáků (3 třídy), takže prodat je to dost těžké. Navíc škola rok po nás zavedla nové učebnice z několika předmětů, takže ty už na škole neprodám.

Navíc spousta těch, co už ukončili, tak chodí nabízet za sebe i své spolužáky za velmi nízké ceny (30-50,- za poměrně nové pěkné učebnice) jen aby se jim to neválelo doma.

Já bych chtěla, aby se mi aspoň část nákladů vrátila, všechno co mám sice nebylo koupené nové, ale je to v opravdu pěkném stavu.

lidus*
hodnocení

0x

Nejlepší je nástěnka ve škole nebo první týden stát u školy a nabízet novým studentům.

hodnocení

0x

přikláněla bych se k aukru..

susenka*
hodnocení

0x

Pokud máte ještě nějaké učebnice do 1. ročníku na gymnázium, tak mi prosím napište: Lilly105@seznam.cz

zvidavajanca*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]