Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý zubař

Od: zuhud® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám dost akutní problém: bolí mne zub. Nikdy jsem neměla se zuby problémy. Zdravá jako rybka. Bohužel nemám svého zubaře. Jak se mám dostat k zubaři, když ti dobří neberou pacienty?

Už jsem obvolala 2 s dobrým hodnocením a nechtějí brát - mají plno.

Nemáte nějáký fígl, jak se dostat do ordinace k dobrému zub. lékaři?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wogoos*
hodnocení

0x

Často berou jen rodinné příslušníky stávajících pacientů. Tak se s někým domluvit a vydávat se za sestru, tetu atd.

hodnocení

Bohužel, to nejde - nemám se s kým domluvit.

koukolik
hodnocení

0x

Zkuste nahlédnout sem: dent.cz/...

Internetové hodnocení berte s rezervou. Ne všichni dobří zubaři mají vůbec nějaké hodnocení a ojedinělé negativní také nemusí nic znamenat. Vám se přece také v práci občas něco nepovede

petrcolina*
hodnocení

0x

Pokud vážně nemůžete nikoho sehnat, potom máte dvě možnosti. První možností je dostat se do ordinace pod záminkou draze znějících ošetření jak cerec, ošetření ozónem a podobně. Ordinace dobře vybavených, dobrých zubařů se Vám otevřou dokořán neb pochopí, že z Vás potečou desetitisíce.

Další možností je napsat na svoji pojišťovnu a ta Vám nějakého +- v místě bydliště přidělí.

Víc zaručených možností neznám :D

mike32*

A co možnost zajet na zubní pohotovost?

mike32*
hodnocení

0x

Pokud máte problém se zubem a nemáte svého zubaře můžete navštívit kteroukoli zubní pohotovost v místě nebo okolí Vašeho bydliště ... tam Vás ošetřit musí a navíc třeba poradí co dál ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]