Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dost akutní problém: bolí mne zub. Nikdy jsem neměla se zuby problémy. Zdravá jako rybka. Bohužel nemám svého zubaře. Jak se mám dostat k zubaři, když ti dobří neberou pacienty?
Už jsem obvolala 2 s dobrým hodnocením a nechtějí brát - mají plno.
Nemáte nějáký fígl, jak se dostat do ordinace k dobrému zub. lékaři?
Zkuste nahlédnout sem: dent.cz/...
Internetové hodnocení berte s rezervou. Ne všichni dobří zubaři mají vůbec nějaké hodnocení a ojedinělé negativní také nemusí nic znamenat. Vám se přece také v práci občas něco nepovede
Pokud vážně nemůžete nikoho sehnat, potom máte dvě možnosti. První možností je dostat se do ordinace pod záminkou draze znějících ošetření jak cerec, ošetření ozónem a podobně. Ordinace dobře vybavených, dobrých zubařů se Vám otevřou dokořán neb pochopí, že z Vás potečou desetitisíce.
Další možností je napsat na svoji pojišťovnu a ta Vám nějakého +- v místě bydliště přidělí.
Víc zaručených možností neznám :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.