Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím si rady ve vztahu - nepřitahuju ji

Od: chose89 odpovědí: 15 změna:
Ahoj mám s přítelkyní docela zásadní proble. Já Michal 24 a Eva 19 jsme spolu docela kradce. Slečna měla docela obtížný život a to že je po léčbě že závislosti na pervitinu což zvládla z nadhledem a zvládá to velice dobře i tet. Takzde k tématu známé se už dlouho jako kamarádi a tet jsme to daly do hromad. Jenže po pár dnech my řekla že ji fizicky nepritahuji. Že tam nenji takové to wau . No nechápal sem samozdrejme mě to dostalo na kolena. No dále tak jsme otom začaly diskutovat. Takže mě miluje , jako chlap se ji líbím a v postely sme taky neměly problém. Jenže od jistě doby spolu nespime. Právě že uly té fizycke přitažlivosti . Dokazem se libat. Mazlit. Stejska se nám po sobě ale tajten intimní problém nás trápí oba ona neví im to může být . Tak my prosimvas poraďte. Nebo jestli by nebylo lepší se zozejit a jít svou cestou což ale ani jeden znaš nechcem. Nekuji za odpovědi. Michal

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

2x

Ahoj Michale,

pokud má tvoje přítelkyně stejně velké problémy s pravopisem jako ty, mohli byste spolu chodit na kurzy češtiny. Třeba by to mezi vámi znovu zajiskřilo.

David

P.S.: Vím, že tě moje poznámka spíše naštve, než potěší, ale nemohl jsem si pomoci, protože "kradce, tet, fizycky, samozdrejme" atd., to je fakt síla.

chose89
hodnocení

Promin ale ale psal sem to na telefonu. tak ja to zradostí přepíši. Aby nebyl nejakej problém
culdabulda1*

Pro "chose89"

- souhlasím s Davidem - výmluva, že píšete na telefonu není pro mne vysvětlení - i já (68 let) dokážu napsat vzkaz správnou češtinou tak - aby mi rádci alespoň rozuměli. - jak Vám máme radit, když ani nevíme o co Vám vlastně jde. - ale pokud už holčinu fyzicky nepřitahujete - tak co radit?!

martinaa*
hodnocení

2x

Fyzická přitažlivost se nedá vynutit. Pokud ji nepřitahuješ, tak se s tím nedá moc dělat. Je od holky fér, že ti to řekla narovinu po pár dnech, ale není fér, že ti tvrdí, jak tě miluje. Nedá se totiž moc milovat bez fyzické přitažlivosti, spíš jsi její spřízněná duše a jsi po ruce. Takže bych si o ní dala pár dnů pokoj, možná se jí to v hlavě nějak "ucelí", anebo také ne.

Nemá smysl jít do vztahu, když víš, že toho druhého nepřitahuješ.

A Míšo, sice se tu poslední dobou rozmáhá nešvar, když ti češtinářsky lépe vybavení předhazují tazatelům chyby, ale v tomto případě je to fakt hrůza - a není to mobilem. To jsou hrubky, sorry, jako prase. Mrkni víc na češtinu, protože holky mají rády sms bez hrubek:)

doplněno 26.08.13 16:36:

Jistě, Culdo, zajisté drtivá většina z nás prošla základní školou. Jenže každý je lépe vybaven na něco jiného, někdo na matiku, někdo na jazyky, někdo na češtinu. Ono se to těžko vysvětluje, ale když někdo prostě měkké či tvrdé i/y, čárku ve větě nebo s/z necítí, tak nepomůže ani svěcená voda. Stejně jako já nejsem na fyziku, tazatel není na češtinu. Víte, kolik lékařů, kteří jsou opravdu kapacitami v oboru, píše v psaném projevu chyby?

Není však žádný důvod se nad takto "nevybavené" tazatele nějak povyšovat, jako to zde někteří dlouhodobí rádci dělají. Jako kdyby je to bavilo tazatele shodit, nebo co. Potom je první odpověď na otázku "nauč se česky", případně "tam se píše měkké i", bez jakékoli rady či rozebrání jeho problému. Ano, upozornit na chybu je samozřejmě v pořádku. Ale okatě to předhazovat, třeba ještě ironicky, je ubohé.

culdabulda1*

pro "martinaa"

- docela mne zaujala Vaše poznámka o "češtinářsky lépe vybavených" rádcích.

To bychom měli být snad všichni, kteří jsme absolvovali alespoň základní školu, ne? - za našich mladých let tomu alespoň tak bylo - a v této souvislosti nemohu, nežli znovu vzpomenout pořad Nikdo není dokonalý - za jehož "scestné a tendenční pochopení" jsem dostala vynadáno.

jinx*
hodnocení

0x

Tak pockaj 10 rokov ked bude mat slecna 29 a viac...tam uz fyzicka pritazlivost je na inom stupni priorit.

podstatne je aby si sa TY nemenil,ono slecna na to casom dojde.Dobry material sa vychyta rychlo a potom uz nebude z coho vyberat...a hodiny tikaju a tikaju...*smich*

hodnocení

0x

moc to nechápu... všechno dobrý až na sex, ale ten vlastně nebyl problém? No možná by ráda něco jinak a stydí se říct, můžete o tom zkusit mluvit. Ale pokud oba cítíte, že něco co nedokážete pojmenovat tam chybí a štve vás to, pak rozchod může být alternativou, věk na to máte v pohodě. :)

chose89
hodnocení

Možná by to mohlo být tím že není vyrovnaná s ukončením bývalého vztahu. To mě ještě napadlo

Příčinu musíte hledat jen va dva u sebe. Má za sebou nelehkou léčbu ze závislosti, nemá v sobě uzavřenu minulost, tohle všechno v tom může hrát roli. Pokud jste se milovali a bylo vše ok, pak bych řekla, že problém je jen v její hlavě...Možná se bojí nového vztahu, třeba se chce zdržet nějaký čas právě od toho sexu dál..Toto si musíte vyříkat mezisebou, abyste věděl, na čem s ní jste. Asi sama neví, co chce.

vlasatec*
hodnocení

0x

Zkuste na ni netlačit, promluvit si to jednoznačně ale netlačit a být jen oporou. Člověkem ke kterému může vždy přijít a bude vědět, že ji podržíte.

chose89
hodnocení

Kdyz ono je to tezke otom mluvit když na všechny otasky slisim odpověď nenim a nevím proč to tak mám. Ale jistě je že ji to osobně štve a chce tomu taky přijít na. Kloub
chose89
hodnocení

Přesne oto se snažím. Nechci nani tlačí jelikož vím že to má velice těžké. A ještě dlouho to tezke bude. Ale mám stoho obavy jelikoz ji to trápí. A mám obavy že to dlouho nevydrží a pošle mě k vodě. Abych dodal byly jsme dlouho kamarádi. před lety sme už spolu jednou byly ale to nám bylo ohodne déle a já jezdil do práce na měsíc a více a nějak to nedopadlo. Ale to je minulost

skywalker*
hodnocení

0x

nenapsal jste jí v poslední době nějaký vzkaz či dopis?

Tak nějaký psaný vzkaz by ji asi lehce dostal do kolen. A ani bych se jí nedivil. ;););)
chose89
hodnocení

Ne nepsal zjakeho důvodů se ptáte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]