Nejste přihlášen/a.
Chceme si s kamaradem take dedkem poridit vysilacky z domu do domu bydlime od sebe asi 1/2 km zadny jiny baraky v ceste nestoji ani stromy.Jake levne,byste nam doporucili?Dekuji
Doporučuji jakékoliv vysílačky PMR. Osobně mohu doporučit vysilacky.heureka.cz/... měl jsem je a jak vzhledem, tak vším ostatnmím mi vyhovovaly.
doplněno 25.08.13 15:20:je u nich ale problém s nabíjením. Lze nabíjet buď nabíjecí baterie, nebo vysílačku ve stojanu. Stojan je ale jen jeden.
Souhlasim s vlkem. Krome dobijeni jsou rucky nejsikovnejsi. Lze je vzit s sebou, odpada instalace a lazeni anten a pod. Podival bych se po Intek mt 5050. Trochu drazsi, ale lze sehnat jako 4w verze (v eu oficialne povolena pouze 0,5w) plus dokoupit origo vykonnejsi anteny a je z toho paradni zarizeni.
Odbornik na tohle ale tady bude asi pan Milancukrar. Urcite si pockejte na jeho nazor.
Jestli je mezi vámi (teď nevím zda je to myšleno jako zlomek) 1-2km a ještě k tomu přímá viditelnost, tak je nejlepší PMR ručky. CB je zbytečně nákladnější a zarušenější. A dělat na takový pokec koncesi je úplná zbytečnost.
jsme od sebe vzdaleni asi jen pul kilometru kazdy ve svem dome tak prave aby nebyl problem s vysilanim pres zdi
Nechci ti do toho kecat, ale není lepší využít Skype? Uvědom si, že tě může poslouchat každý, kdo je v dosahu. Měl jsem teď možnost pár dní poslouchat úplně všechno, od letadel, přes hasiče, MP až po ono povídání, jak někdo stahuje králíka nebo co má dát do polévky. A někdy to byla docela sranda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.