Nejste přihlášen/a.
Osobně si myslím, že to pravda je, jelikož jsem to vyzkoušel na sobě, od doby co jsem chodil posilovat uběhlo pár let, já nabral 15kg a nyní si připadám "akorát", začínám si doma dělat malou posilovnu, dneska jsem zrovna sestavil posilovací věž. Každopádně si vyrýsuješ svaly, které máš a budeš se minimálně po zdravotní a kondiční stránce cítit líp, nebudou tě třeba tak bolet záda. Základem je cvičit rozumě, nechat si poradit, dobře se stravovat. Pokud chceš výsledky, jíst pravidelně vyváženou a zdravou stravu, omezit nebo úplně odbourat přepalována jídla (hranolky, hamburgery, smažáky dále alkohol a cigarety). Základem jsou sacharidy, bílkoviny, proteiny a vitamíny. Ideálně vše ve formě jídla, jelikož potravinové doplňky jsou dle mého názoru pro vrcholové sportovce a normálnímu člověku bez odborné pomoci mohou spíše uškodit než pomoci.
doplněno 25.08.13 13:06:Ještě bych chtěl říct, pokud chceš cvičit, tak samozřejmě můžeš, ale nečekej, že během 14ti dnů budeš vypadat jak nějakej nabušenec. Je to běh na delší trať, každopádně když budeš cvičit dobře, tak se budeš i cítit dobře.
Hele, sportovče-teoretiku, chceš se věnovat vymýšlení lékařských hypotéz, nebo chceš se sebou něco udělat? Jestli svou tělesnou schránku dosud zanedbáváš, tak klidně začni cvičit, ono ti to neublíží. A po čase sám uvidíš, jak to dopadne a co se změní.
Ale abych taky trochu odpověděl, tak já myslím, že když jsi hubený a hubený zůstaneš (tzn. svaly nic moc), tak ani moc nepřibereš. Ale když ti povyrostou svaly, k čemuž budeš potřebovat cvičení a jídlo, tak zkrátka nabydeš. A když nabydeš, budeš těžší. Nabydeš tím jídlem. Rozdíl je jen v tom, jestli nabydeš bez cvičení (do tuku), nebo se cvičením (do svalů).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.