Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se ženy chtějí kamarádit?

Od: plysak* odpovědí: 9 změna:

Ahoj lidi.

Tady se člověk hodně dozví a líbí se mi, že jsou odpovědi docela upřímné. Tedy k věci. Měl jsem jednu "kamarádku" , která se stala kamarádkou tím, že jsem byl do ní poblouzněný, líbila se mi a líbilo se mi její IQ, ale postupem času převážil rozum. Tak jsme spolu komunikovali písemně a mělo to snad jediný nedostatek. Nechtěla se alespoň občas sejít na kávu apod. Tak jsem tento postoj přijal jako dočasný a komunikoval dál. Vše zdánlivě OK, až jednou utichl její telefon. Odpověď na to byla velmi vyhýbavá, nepochopil jsem. Nové číslo jsem nedostal. A zase ze strany paní pokračovala komunikace, jako by nic. Neměl jsem žádnou možnost si to vyříkat mezi čtyřma očima. Pořád jen maily, maily, maily. Já jsem tedy ženatý a paní rozvedená, nikdy jsem nezatoužil po její pičce, jestli si to snad celou dobu nemyslela? Opravdu mi šlo jen o kafe, případně večeři a popovídat si. Naposledy mi napsala, že si našla milence a že to nevadí, že si můžeme psát a kamarádit se dál. Takže zas jen maily, maily, maily. Často jsem měl dojem, že si v mailech jistou náklonnost vyjadřujeme. A ani jeden z nás to dříve neukončil, i když jsme si často oponovali. Nakonec jsem ji napsal, že mne nikdy nepochopí, ona mně, že mi pořád nerozumí, co vlastně chci a já-že není důvod v tom pokračovat, když už někoho má a ona na to, že když to tak chci-ať je po mém. Konec. Pánové mladší než já, poučte se, některé študované ženy nemáte šanci pochopit. Raději utečte a milujte uklízečky.

doplněno 25.08.13 10:37:

Nekončilo se mi to snadno, potřeboval bych trochu podpořit a zapomenout.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Zkuste se na to podívat ze strany té ženy, nejen z té své...Pokud je rozvedená, proč by se měla scházet a navazovat vztah s ženatým chlapem? Vy máte manželku, ona nechtěla hrát druhé housle zřejmě. Je rozvedená, má určitě mnohem lepší šance než se zaplétat s ženáčem. Psát a volat si může s kýmkoliv, ukazovat se a scházet se s ženatým chlapem...Proboha, proč by to měla dělat, když máte svojí ženu? Nemyslím to ve zlém, je to jen můj názor. Je třeba se na to dívat z obou stran. Vy jste jí neměl co nabídnout, byla by pro Vás jen roztýlení...Od chlapa očekává právem něco víc!

hodnocení

1x

Já si mysllím, že hledala partnera - zpočátku jste se zřejmě zdál "nadějný", ale pak zjistila, že vám jde opravdu jenom o přátelství a to pro ní bylo málo, tak hledala dál a styk s vámi omezila, měla vás pouze "v rezervě" - teď si zřejmě našla někoho, s kým jí vztah dává všechno, co hledá... nevím, proč jí to máte za zlé?

hm*
hodnocení

1x

Že "některé študované ženy nemáte šanci pochopit"? A jiné ženy snad pochopit jde? :D

Hele, měl jsi mailovou známou, to není tak moc. Náhrada se asi dá sehnat celkem snadno. Doma máš manželku, to je mnohem víc. A kdyby ti na mailovou známost přišla, ještě by si bůhvíco myslela. Hoď to za hlavu.

culdabulda1*
hodnocení

1x

Pro "plysak"

- co s prominutím "blbnete"?- přece jste ženatý, ne? - takže, co chcete a co od svého vztahu očekáváte.? Nerozumím. Marcela.

ladinpraha*
hodnocení

0x

A co chceš slyšet? Vždyť jsou to ženské a ty jsou naprogramované úplně jinak. Taky mám kamarádky, když se potkáme, tak se mi vrhnou kolem krku, pokecáme opravdu o čemkoli a zase jdeme po svých. Z vlastní iniciativy se neozvou, mají prostě úplně jiné starosti.

hodnocení

0x

Potřebovala si od vás odpočinout, už jí to nebavilo, vztah nikam nepokročil, jak očekávala? Nebo si někoho našla a vaši komunikaci brala jako nevěru a utla to? Pak se rozešli a ona se znovu ozvala. Uvědomila si, že se do vás zamilovala a že váš vztah nemá budoucnost? ;) Je mnoho důvodů a chcete-li se něco dozvědět, je třeba se zeptat.

figurek*
hodnocení

0x

Máte dobrý způsob vyjadřování. Někdo by řekl, že nezatoužil po milování a vy řeknete, že jste nezatoužil po její pičce. Ta žena je podle všeho dost inteligentní a buďte si jistý, že kdyby zatoužila po vašem brčku a chtěla vás svést, pak se jí to podařilo. Jenže nezatoužila. Asi má jisté životní zkušenosti.

No a vy jste jí nepochybně psal něco v tom stylu jako zde nahoře, že potřebujete komunikovat a že vám manželka nerozumí. Píšete, že jste si oponovali a nakonec jste přidal, že ona vás nikdy nepochopí.

A teď se divíte její reakci, že přibrzdila a drží si odstup? Já ne.

hodnocení

0x

moc vám nerozumím. pokud jste si chtěl jenom pokecat, tak to jste přece dělali, mailem. kafe či večeře k pokecu není třeba *nevi* pokud vám šlo opravdu jenom o to popovídat, tak jste měl být rád, že komunikace mezi vámi probíhá a ne ji ukončovat. pokud jste chtěl něco víc, tak máte pro některé ženu jednu docela zásadní chybu - jste ženatý.

vlasatec*
hodnocení

0x
A vy víte co jste chtěl?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]