Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v oblasti pupku

Od: ulupol odpovědí: 2 změna:
Ahoj, zrovna dnes mi to začalo... Bolí mě v oblasti pupku, nejvíc asi když se prohnu v zádech. Myslím, že je to tím, že jsem dnes cvičil břišní svaly (sedy lehy). Už se mi to jednou stalo , tak se vás ptám, jestli nevíte, kdy to přejde a jestli pro to můžu něco udělat. Diky :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

2x

Ahoj,

jestli je to jenom z namožení, tak do dvou dnů to zmizí.. - před cvičením se prostě zahřát a protáhnout : )..Ještě mě ale napadá, jestli to nemůže být kýla.. - když si prohmatáš pupek a okolí, nenajdeš bouličku, která se dá "zastrčit" zpátky pod sval? ...To by ale byla taková řezavá, pálivá bolest. a jen v malý oblasti - takže ne celýho svalu. : )..

ulopol
hodnocení

Díky :) boulicku necítím, tak by to mělo být namozenim.. ani jsem se neprotahl a udělal jsem 100x sed-leh, takže by to asi bylo logické :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]