Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píseň kterou hledám

Od: dropoff odpovědí: 7 změna:

DObrý den,

hledám píseň kterou jsem slyšel v rádiu pravděpodobně je z nějakého českého filmu.

Kytara a sloka "nádherná"

Nevíte někdo jak se jmenuje

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

2x

Nabízí se: :D

doplněno 24.08.13 16:17:

Ale je pěkná : ) nevzpomenete si alespoň na dvě slova za sebou? nebyla to slovenská písnička? : )

doplněno 24.08.13 16:26:

a zpěv? muž, žena? skupina? : )

dropoff
hodnocení

Ne, ne to není ona.

Ta kterou hledám je o moc mladší, každopádně děkuji za snahu. )

dropoff
hodnocení

Nepamutuji :(

Byla česká a stále mám pocit že byla v nějakém filmu.

To že ji nemohu najít mě šíleně štve.

dropoff
hodnocení

Opravdu pomalá hra na kytaru a potom zpěv "nádhernááá" od muže :) sylšel jsem jí v práci na hit radiu

hodnocení

0x

V téhle písničce je taky slovo "nádherná":

doplněno 24.08.13 17:14:

Já vím, no.

dropoff
hodnocení

TO také není ona

hodnocení

0x

mimochodem, jestli je to tak důležitý - o jakou stanici se jednalo, nevíte? - kdybyste to věděl (samozřejmě ještě s představou, kdy to vysílali, ale to si asi pamatujete), mohl byste do rádia poslat mail s prosbou, jestli by vám nemohli poslat seznam skladeb za dané období (navíc by vám i podle vašeho popisu mohli identifikovat hned tu správnou - jestli mají v daný čas pořád stejné/ho moderátora/y, asi by bylo nejlepší se obrátit na ně(j) );
(no, dokonce byste mohl obeslat i víc stanic, pokud byste si nebyl jistý, která to byla)
((jo, kdybyste poslouchal Vltavu, nebo D-dur, bylo by to ještě jednodušší...:):):))

doplněno 24.08.13 17:48:

aha, vidím, že stanici znáte - tak to klidně můžete zkusit - koneckonců soukromým rádiím jde o posluchače, tak by měli být vstřícní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]