Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hledám nějakého psychoterapeuta s výcvikem naKognitivně-behaviorální terapii, kterou mi doporučil psychiatr. Hledám někoho, kdo by měl smlouvu s pojišťovnou a byl nejlépe v Praze. Děkuji.
"Pohlédnout do zrcadla duše vyžaduje často velkou dávku odvahy." centrumpsychoterapie.cz/...
doplněno 24.08.13 10:48:Bohužel, tyto služby bývají placené.
doplněno 24.08.13 10:59:MUDr. Jana Žmolíková z VZP a z Centra neuropsychiatrických studií 2005_2009 považuje za nutné definovat psychoanalýzu a vyjmout ji částečně nebo zcela z péče hrazené ze všeobecného pojištění. Dále jí chybějí obecně známé preventivní programy a propagace významu psychohygieny. Podle jejího mínění je třeba zkvalitnit péči o nemocné Alzheimerovou chorobou, a to nejen až ve finálních stadiích, ale formou programů na posílení mozkových funkcí jakožto součásti léčby. tribune.cz/...
Pracoviště má smluvní vztah s těmito zdravotními pojišťovnami:
111- Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR201- Vojenská zdravotní pojišťovna205- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna207- Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví209- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda211- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra. wittnerova.sweb.cz/... Našla jsem Plzeň - V oblasti psychoterapie:
.Z pestré škály různých psychoterapeutických směrů a přístupů, z nichž každý vychází z jiných předpokladů, jsou uplatňovány a kombinovány znalosti více přístupů - převážně behaviorálních, humanistických, kognitivních např. transakční analýza, logoterapie, nativní psychosymbolika, kognitivně- behaviorální terapie, racionálně emotivní, rogersovská, psychodrama, hypnoterapie a další.
Fajn, děkuji. Tušil jsem, že je jen velmi málo psychologů spojeno se zdravotními pojišťovnami, hold asi těch 500-1000,-Kč za to sezení v Praze dám. Nicméně hledám někoho, kdo je v tom zkušený, ale to je asi třeba zkusit osobně .
Bohužel opravdu na pojišťovnu seženete málokoho a pokud už seženete, tak budete mít jedno sezení měsíčně, což je k ničemu. Já mám několikaleté zkušenosti se sháněním KBT terapeuta a jeden z důvodů, proč jsem dosud pořádného nesehnala je, že nemám 500 - 1000 Kč za sezení, které bych potřebovala minimálně jedou týdně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.