Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat jaké vlasy se Vám líbí nejvíce. Jestli krátké nebo dlouhé a jestli jste proti obarvení vlasů ikdyž ještě nejsou šedivé.?. Vím, že to není správné a že to vlasům škodí, ale co když se holce ta její barva prostě nelíbí a chce se obarvit.?. Předem děkuji za Vaše odpovědi
já si asi od 16 let barvila vlasy. černá, fialová, červená.. takové ty temnější.. :D.. pak mikádo, různě setříhané.. no když se teď zpětně podívám na fotky, musím se smát : )... pak mi vlasy odrostly, mám je dlouhé nad zadek, kupodivu mám pěnou barvu, o které jsem dřív říkala, že se mi nelíbí : ) - prostě jsem spokojená.. Takže jednoduše - jsi mladá, klidně experimentuj, co ti sluší x nesluší.. vlasy odrostou, dorostou.. : )..
Úděl dívek je ten, že žádná není sama se sebou úplně spokojená. Tmavovláska by chtěla být blondýnkou, modrooká mít čokoládové oči, některá větší prsa, jiná menší zadek. Prostě, nevážíme si toho, co máme od přírody. Měla jsem světlehnědé vlasy a nebarvila jsem si je. Až v 18 jsem vyzkoušela přibarvit jen ofinu, dopadlo to dorezava. Za pár dní jsem měla jít na svatbu sestřenici a vypadala jsem zpředu jako počůraný plech. Nebo Kazisvět šestý. A taťka mě seřezal. Tak jsem to pak už nezkoušela. Až teď, když už šedivím, použiji barvu, ale ne tu agresívní, jenom tónovací šampóny. Proč? Kdybych náhodou "sáhla vedle" a nedopadlo to dobře, za pár mytí je to pryč. S nevhodnou barvou bych trpěla podstatně déle. Jinak barvou se vlasy ničí.Moje mamka se velkou část života barvila a dneska by se její vlasy nechaly skoro na prstech spočítat. Vím, že každá dívka se chce líbit, ale příroda asi nejlíp ví, co komu sluší. A jinak, co se týče délky. U mladých dívek jsou hezké dlouhé rozevláté vlasy. Pokud je má ale silná padesátnice, už se mi to nelíbí. Prostě ke každému věku a postavě to, co, co ji podtrhne, nikoli potlačí. Jaga.
Krásné dlouhé lesklé silné vlasy se mi líbí. Ale nemám takové. Já bych měla dlouhé splihlé mastné nudle. Proto jsem ostříhaná na krátko, dá se vybrat spousta účesů, někomu to vyloženě sluší, obličej jakoby víc "vyleze" a někomu to sekne. Osobně proti holkám s krátkýma nemám nic, líbí se mi to Je to i praktické, umyju a za chvíli mám suché Barvení mi nevadí, ale sama nebarvím. Pokud barva vypadá přirozeně, proč ne. Jen nemám ráda takové ty příšerné barevné kreace
Krásné dlouhé lesklé silné vlasy se mi líbí. Ale nemám takové. Já bych měla dlouhé splihlé mastné nudle. Proto jsem ostříhaná na krátko, dá se vybrat spousta účesů, někomu to vyloženě sluší, obličej jakoby víc "vyleze" a někomu to sekne. Osobně proti holkám s krátkýma nemám nic, líbí se mi to Je to i praktické, umyju a za chvíli mám suché Barvení mi nevadí, ale sama nebarvím. Pokud barva vypadá přirozeně, proč ne. Jen nemám ráda takové ty příšerné barevné kreace nebo nepřirozené pruhy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.