Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy kluci čekají,že je holka políbí?

Od: jenniffer odpovědí: 5 změna:

Ahojky... Je tady jedna "teenegerovská" otázka čekající rady zkušenějších jedinců *hi*

Moc by mi zajímalo, jestli když jdu s klukem ven a pak se loučíme, jestli čeká, že mu dám pusu. Nejdřív musím říct, že já to, že jdu s klukem ven neberu jako rande, prostě neřeknu jdu na rande, ale jdu ven. Ale spousta jiných holek by tomu řeklo rande a kluci nejspíš taky (vtipný potom je, když kámošky říkají "byla jsem na rande" a to říkají furt a já si řeknu..hm já vlastně ještě nikdy rande s nikým neměla, a pak mi dojde, že oni tomu čemu já říkám jít ven říkají rande). Pro mě jít na rande prostě znamená jít na nějaké hezké místo, které mám ráda s klukem, s kterým už jsem předtím párkrát byla venku, s klukem, co se mi líbí a já jemu pravděpodobně také, užít si to, udělat něco speciálního. Tomu říkám rande... Každý tomu slovu prostě asi přikládá jiný význam *nevi*.

A tak tedy k úvodní otázce... Zatím jsem nepotkala kluka, do kterého bych se zamilovala. Párkrát jsem byla venku s nějakým klukem, ale většinou to byli kluci, kterým jsem se líbila já, ale já je prostě viděla jen jako kamarády. Nic víc... Ostatní většinou odmítám, nechodím s nimi ven... A teď se mi docela pár kluků líbí, a tak si říkám, kdyby třeba jsem s ním někam šla, tak asi proto, že já se mu budu taky líbit. Á, když tedy někam zajdeme, budeme se bavit, bude to fajn den, a pak se budeme loučit, tak ČEKÁ KLUK, ŽE SE POLÍBÍME/DÁME PUSU? Já vím, že je to kluk od kluka, je to dost idividuální. Každý se hned "neolizuje" *pusa*...ale už se mi stalo, že jsem s tím klukem stála hodně blízko sebe a v závěru jsem ho tak jakože obkroužila a šla domů... :-D Já prostě na tuto nejsem, pusu bych tomu klukovi dala třeba až tak když už bych s ním byla venku po paté... Mám pocit, že když si s ním na prvním "rande" dám pusu, tak příště to bude líbání a příště něco ještě víc, a pak už ho neuvidím. Takové známe. Prostě jestli by mě ten kluk měl vážně rád a líbila bych se mu, tak by mu to mohlo dojít ne *hej*? Ta otázka mě napadla teď, když sleduju každý den Sex ve městě a tam hrdinky každý díl randí s někým jiným a to ještě si dají jen přinejmenším tu pusu (jo je mi jasný, že si seriály nemůžu plést, ale někdo to tak vážně praktikuje) :-D Tak mi to docela dost vrtá hlavou... Asi mi nastalo období, kdy se začínám zajímat o kluky a nějaká rada by mi pomohla :)

Doufám, že jste pochopili mojí pointu a napíšete svůj názor, popř. zkušenosti (z mládí haha) a pánové by mi mohli rovněž říct jak že to oni vidí...

Budu vděčná za všechny reakce

Jen, 16

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

2x

Ahoj, pusu nedávej z povinnosti nebo podle serialu. Dej ji tehdy, kdyz si ji ten kluk zaslouzi. Jsem starej romantik a na svou prvni pusu od sve budouci manzelky jsem cekal tri mesice a musel jsem si ji zaslouzit. Drzim ti palce, abys nasla kluka, co stoji za to. David

noviny*
hodnocení

2x
Nikdy jsem nečekal, že mi holka dá pusu. Samozdřejmě to tak nemusí být vždy, ale myslím si, že obecně by se měl kluk odhodlat jako první a políbit tě sám.

iz*
hodnocení

2x

Já si myslím, že je úplně jedno, co který kluk kdy čeká.

Rozhodovat by mělo to, co cítíš a chceš ty. Máš-li chuť dát klukovi pusu, dje mu ji. nemáš-li, nedělej nic.

Ale já bych iniciativu očekávala spíše od toho kluka (jsem hlot starší škola).

doplněno 23.08.13 22:38:

Oprava: holt

amadeus*
hodnocení

1x

Já rande definuji tak, že po domluvě předem někam se slečnou vyrazíme jen ve dvou (ať už zvu já, nebo ona) a netýká se to práce. Na konci takového rande většinou pusu očekávám ( ve většině případů z vlastní iniciativy). Pokud by se tak nestalo na prvním rande a zároveň bych měl pocit, že za to dívka stojí a líbím se jí, určitě bych se tím netrápil. Pokud by se tak nestalo ani na druhém rande, třetí rande už by určitě neproběhlo.

pt®
hodnocení

0x

Samozřejmě, že záleží na věku a na okolnostech. Ale pokud jste mladinká, užijte si romantiky, vodit se za ruku a povídat si, nebo se držet okolo pasu, i ta pusa přijde, první nesmělá asi od kluka, ale to mu půjdete vstříc a setkáte se na půl cesty, například. Užijte si mládí, choďte na procházky a povídejte si, poznávejte se, svoje záliby i radosti. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]