Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné, že byl krevní test neplatný?

Od: erykah odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Před dvěma týdny jsem měla nechránění pohlavní styk a od té chvíle mě pronásleduje myšelnka na možnou graviditu. Šla jsem proto ke svému gynekologovi, který mi udělal vaginální ultrazvuk a odebral krev (byl to 10. den po styku). Konstatoval také, že možnost těhotenství je velmi nízká. Krev vyšla negativní, těhotenský test, který jsem si ještě pro jistotu udělala, také. Přesto se chci zeptat, zda-li není možné, že by krevní test dělaný už 10. den po styku nebyl průkazný. Předpokládám sice, že je můj lékař zkušený odborník, který by mě upozornil, že výsledek není 100%, nicméně bych si to ráda ještě ověřila. Děkuji za případné rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč myslíte, že vám tu někdo nabídne solidnější a rtelevantnější názor než odborník, který vás navíc cíleně vyšetřoval?

erykah
hodnocení

Protože jsem se dneska dočetla v knize o mateřství, že hormon hCG, co se při graviditě objevuje v krvi, je patřičně znatelný až ve 3. týdnu těhotenství.. Lékař test dělal druhý týden.. Chtěla jsem slyšet názor a zkušenost lidí ostatních.

hodnocení

0x

Dobrý den,myslím,že někdy je 10 dní málo na stanovení hladiny hcg i z krve,záleží v jaké fázi cyklu jste byla.Menstruace se nedostavila?Jestli jste před,nestresujte se a testujte až při vynechání.

erykah
hodnocení

Ano, také mám strach, jestli to nebylo brzy, nicméně spoléhám na to, že lékař ví, co dělá.. Mám teprv před menstruací, tak se budu modlit, aby se dostavila.

Lékař určitě ví co dělá,ale takhle krátce nemá šanci to poznat,zbytečně se nervujete,teď na to přestaňte myslet,protože v tuto chvíli stějně nic neovlivníte...myslím případné těhotenství,vyčkejte na menstruaci a pak řešte.Asi to budou dlouhé dny...*mala*Chce to ochranu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]