Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Před dvěma týdny jsem měla nechránění pohlavní styk a od té chvíle mě pronásleduje myšelnka na možnou graviditu. Šla jsem proto ke svému gynekologovi, který mi udělal vaginální ultrazvuk a odebral krev (byl to 10. den po styku). Konstatoval také, že možnost těhotenství je velmi nízká. Krev vyšla negativní, těhotenský test, který jsem si ještě pro jistotu udělala, také. Přesto se chci zeptat, zda-li není možné, že by krevní test dělaný už 10. den po styku nebyl průkazný. Předpokládám sice, že je můj lékař zkušený odborník, který by mě upozornil, že výsledek není 100%, nicméně bych si to ráda ještě ověřila. Děkuji za případné rady
A proč myslíte, že vám tu někdo nabídne solidnější a rtelevantnější názor než odborník, který vás navíc cíleně vyšetřoval?
Dobrý den,myslím,že někdy je 10 dní málo na stanovení hladiny hcg i z krve,záleží v jaké fázi cyklu jste byla.Menstruace se nedostavila?Jestli jste před,nestresujte se a testujte až při vynechání.
Ano, také mám strach, jestli to nebylo brzy, nicméně spoléhám na to, že lékař ví, co dělá.. Mám teprv před menstruací, tak se budu modlit, aby se dostavila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.