Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč posíláte aukru naskenovanou občanku?

Od: wnda odpovědí: 5 změna:

Ještě stále si aukro dovolí žádat naskenovanou občanku nebo už od této prasárny ustoupilo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

1x

Já si posílala dopis s registračním heslem asi před půl rokem a naskenovanou občanku rozhodně nechtěli :)

doplněno 23.08.13 14:28:

jj, také si myslím.. jen jsem chtěla odpovědět na otázku - vyznělo to jako by to měli chtít po všech, tak to určitě ne, prodávám půl roku naprosto vpohodě a žádný doklady jsem ukazovat nemusela..

k2

OP chteji, pouze v pripade, ze maji podezreni (udani), ze nejste ten(ta), za koho se vydavate. Nechteji ji automaticky po vsech, takze po Vas ji treba taky nebudou chtit nikdy...

k2
hodnocení

0x

Poradit potrebujete s cim? Nebo jen zanadavat na aukro? Nevim, proc by si to nemohli dovolit, kdyz neposlete, nebudete obchodovat. Jak proste.

buss
hodnocení

0x

Když nechcete, nikdo vás nenutííí! Tož o co de?

hodnocení

0x

Po mně ani manželce,dokonce ani po ostatních (syn a dcera ) toto nechtěli! Když jsem začal aukrovat,tak jsem ani nic takového v pravidlech nenašel!(ale je to už nějaký pátek cca 8? 10? let zpět.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]