Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šťouchání na facebooku

Od: bananek odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, s jednou holkou se pořádd šťoucháme na facebooku. Když jsem se jí zeptal co tím myslí řekla že seprostě nudí. Rád bych toho třeba využil protože se mi líbí, ale nevím jak to přesně myslí ona. Dřív ještě napsala do statusu jak se nani někdo dělá oči ale na mě že nemá. Poradíte mi?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

9x

Poradím,odhlaš se z fcb,zaklapni pc a zajdi za ni.Na brusle,pozvi ji do kina,na bazén,do parku.

(trocha ironie...ještě že se nedá přes pc a fb souložit,to by už vůbec nevytáhli mladí paty z baráku a nepotkávali se.Ach jo.*zed*)

ukulele*

Honzo, dost dobrý! Inu virtuální rea /de bilita je děsná, co si myslet o takových otázkách?

hodnocení

2x

Asi to bude nějaká divná osoba, myslíš, že když ti neustále zdůrazňuje, že se nudí, se třeba nebude nudit i s tebou?

Jen na okraj. Říkám si, jak je možné, že jsme si kdysi našli holky bez facebooku. Tenkrát musel kluk ukázat víc fantazie, aby ji zaujal.

honzmalatny*

Přesně tak a mezi námi,bylo to dobrodružství a moc krásné.

Ano, bylo to hezké a máme na svoje mládí fajn vzpomínky. Ale jaké vzpomínky bude mít tahle facebooková generace? To, že se šťouchali po FB a sdělovali si, jak moc se nudí, na to se za dvacet let ani vzpomínat nedá.

vlasatec*
hodnocení

0x
Napis ji jestli se ještě pořád nudí a navrhni že s tím něco udeláš, že se ji pokusíš zabavit :)

15915
hodnocení

0x

Fb je pitomost. Nepochopíš co si kdo myslí, lidé hodně lžou... Zeptal ses jí, ona odpověděla, že se nudí. Vidíš, řekla ti to. Takže se nad ní nezamýšlej!

bananek
hodnocení

Děkuju Vám moc moc moc, jelikož s ní chodím *frajer*

micinka123*
hodnocení

0x

Ano, holku vezmi někam ven... *nevi* Přes FB si toho teda užijete hooooodně, akorát, tak přes chat *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]