Nejste přihlášen/a.
Já se z toho zblázním. Dnes jsem potkala úžasně sexy chlapa, který se mi přimluvil a zdál se být v poho a já jsem se s ním chvíli bavila, ale byla jsem celá nesvá a doslova jsem utekla z místa činu :D Mohla jsem si říct alespoň o číslo. Ale protože jsem se styděla tak jsem zmizela rychleji a pak si to celou cestu domů vyčítala. Tohle se mi stává pořád když mluvím s někým kdo mi připadá atraktivní. Snažím se působit v pohodě ale že mi je pěkně horko je na mně vidět. Přitom to není nic těžkého, když se vám někdo nelíbí. Už nevím co mám dělat. Nevěřím si v tomhle vůbec a ty nejlepší věci mě napadají až když je pozdě.
Když máte ve zvyku zdrhat v nejlepším, tak toho využijte .
Jejda... to byl krásný pokec, moc se omlouvám, ale musím běžet, zde máte mé tel. číslo pokud budete chtít v rozhovoru pokračovat - budu ráda, když se ozvete.
Pak vemte nohy na ramena jak je vaším zvykem a čekejte.
Dobrý den,
problém je patrně v tom, že snažíte být co nejlepší a doslova dokonalá. Dáváte si pozor na každé slovo a nevíte, jestli to, co jste řekla, bylo to nejlepší, co jste mohla, což Vás znervozňuje. Máte strach, že promarníte příležitost.
Uvědomte si ale, že dokonalá být nemusíte, protože i ten, se kterým mluvíte, není dokonalý. Nesetkáváte se s Bohy, ale s normálními muži. Možná jsou sexy, možná jsou atraktivní, ale pořád jsou to normální lidi a to si musíte opakovat pořád dokola.
David
Asi ano. Ale já nevím jak tomu muži naznačit že se s ním chci vidět. Víte. Najednou se s ním bavím a to mám jenom tak říct a "Hele dáš mi číslo?". Já fakt nevím jak na to aby to nebylo okaté.
Dobrý den,
1) můžete se ho zeptat, co dělá a pokud vymyslíte nějaký věrohodný důvod, můžete požádání o číslo spojit s tím, že si ten kontakt berete, kdybyste Vy nebo Vaše kamarádka potřebovali nějakou radu, nějakou službu, nějakou věc apod.
2) můžete říci, že jste si hezky popovídala a že byste v tom rozhovoru ráda pokračovala
3) nebo mu prostě řeknete, že sbíráte telefonní čísla
hlavně se toho nebojte
David
A co nechat na něm, aby se snažil vymyslet způsob, jak se s tebou ještě vidět? já myslím, že dobývat mají chlapi...
Když jsme si neřekli ani jména ani nic tak i kdyby chtěl tak mě asi jen tak nenajde. A já jeho taky ne. Kdyby to bylo na nějakém frekventovaném místě, nebo v práci, ale bylo to uprostřed ničeho v lese. Sice určitě bydlí někde kde já, protože jsme se bavili o okolí ale prostě byl to hodně rychlý pokec.
Pro "labella"
- a co takhle zkusit neutéct a snažit se bavit dál - třeba i o blbostech - zřejmě jste pěkná holka, když si Vás ten muž všiml -
- nic horšího se Vám nemůže stát, nežli, že se s Vámi rozloučí a už se neozve - no ale o to jste se postarala už sama svým útěkem - takže o co jde?! - ve Vašich letech jsem byla s prominutím taky tak "blbá" - no, ale teď to vidím jinak - a snad můžu i poradit.
- koukněte do zrcadla - a přemýšlejte trochu, o čem se s muži bavit, abyste jim přišla zajímavá - ale pokud jste mladá a hezká holčina - tak jim přijde "zajímavé" vše, co řeknete - tak toho koukejte využít, dokud jste mladá. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.