Nejste přihlášen/a.
pekny vecer, jiz asi 4.den mam takove divne pocity v levem stehne nad kolenem. Je to tezko popsatelne, ale nejblize bych to popsal jako kdybych mel na stehne prilepenej mobil, kterej vibruje, nekdy pravidelne jako zrychleny tepy srdce, nekdy nepravidelne. Je to dost zvlastni, nikdy pred tim sem to nemel a proto se ptam, zda ma nekdo podobne zkusenosti. Nemam tuseni co to je, vubec to neboli, jenom me to dost otravuje. Kdyz sem jel tedka v aute, tak sem to cejtil celou dobu, nyni to zase nedela. Zacinam mit pocit, ze by to mohlo byt zpusobene botami, myslite, ze to muze mit spojitost?
Nasel sem, ze mnoho dalsich lidi (od veku 15 az 60) ma ten samy problem, jako napr zde steadyhealth.com/... ale zatim sem nenasel vysvetleni co to zpusobuje. A nevim jestli s tim mam na kliniku, prijde mi to trosku bizarni chodit s timhle za doktorem.
Dobrý večer,
Nezažíváte nějaký stres, nebo psychickou zátěž? Já měla záškuby po celém těle, a na ruce a ve víčku to cukalo vytrvale a často - podobně, jak popisujete.., asi po měsíci mě projeli na neurologii, zjistili nedostatek magnesia, + jsem měla jíst dýňová semínka kvůli stopovým prvkům.. Pak to nějak ustalo... Až po pár letech jsem si ale uvědomila, že to bylo pravděpodobně ze stresu, v kterém jsem tehdy byla, aniž bych si to nějak víc připouštěla, nebo uvědomovala...
ja vim co myslite temi zaskuby, to sem taky jednou mel pred statnicema, ale to neni to same. A k tomu tedka absolutne nepocituju zadny stres, naopak se cejtim suprove jako nikdy pred tim. Je mi 30, vazim 80kg, jezdim dost casto na kole, piju denne kolem 3l ciste vody, jim prakticky jenom zdrava jidla (dost o tom vim, sam radim lidem ve vyzive). Proste vsechno vypada v pohode, k tomu to krasny pocasi a prazdniny. Nejsem nijak nemocnej, neberu zadny prasky, zadny doplnky, nic takoveho.
Stale googluju o tomto problemu a je az fascinujici kolik lidi o tom pise, je toho kvanta, vubec sem o tomhle problemu nevedel dokud se mi to pred 4 dny neobjevilo. Lidi popisujou uplne presne to co tedka mivam a nikdo vlastne nevi co to presne je, i doktori vetsinou nevedi. Ale nasel sem par tipu, napr jednomu pomohlo, ze prestal pit caj a kafe a ja si tedka davam mozna trosku vic kafe, nez normalne (proste mi chutna), tak ho zkusim uplne vysadit a uvidim jestli se neco zmeni. Tez sem cetl, ze jedne pani pomohlo kalcium. Urcite zkusim prestat pit uplne kafe (sice ho nepiju tolik, ale mozna to bude ten problem a tez si obcas dam kolu) a uvidim.
v aute? presezena tepna, skriply nerv? me nekdy cuka dost neprijemne a pitome ve vicku nebo oboci, stresama netrpim, spis na vsechno kaslu i na to co bych nemel..., tak nevim, ale mam to tak jednou rocne?
to sem si taky myslel, ale zase tak dlouho mi cesta z prace netrva a obcas se mi to deje i kdyz nesedim. Vubec to neboli, akorat je to otravny a zacal sem se dneska trosku bat jestli to neni nejakej signal. Proto sem dneska vecer stravil googlovanim a stale nachazim nove a nove lidi co tohle maji ci meli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.