Nejste přihlášen/a.
Ahoj, s přítelem jsme teprve pár měsíců, je to můj první, mám ho moc ráda, je skvělý, jenže, když dojde na sex tak se nedokážu vůbec vzrušit a nejsem skoro vůbec vlhká. Je to hrozně divné, prostě jsem třeba vzrušená jen chvilku, ale pak už ne. Snažím se uvolnit, užívat si to, jenže ani to moc nepomáhá nevím co dělat
(navíc lubrikační gel používat nemůžeme, vzhledem k použité antikoncepci-pharmatex...který má prý mít taky lubrikační účinky, ale mě to přijde spíš naopak.)
kdyz to je tezko... a sama ano?
doplněno 22.08.13 00:46: no je to takova proste abstraktni otazka vyzkouset to s vami nemuzu, ikdybychom se znali
a radit tezko, zkuste cervene vino abyste trochu zmalatnela, jinak vysadit antikoncepci jak uz tady velice slusne a vybirave radila "uznevimjmeno" .. spise testujte sama sebe, co vam je prijemne a kudy by se to melo ubirat a pak navedte partnera
jinak nevim proc byste nemohla pouzit lubrikacni gel na vodni bazi
já si myslím, že to je obavami z toho, že je "to" poprvé... chce to pomalu a opatrně a s láskou zkoušet, např. se domluvit, že to nedotáhnete do konce a postupně mazlení prodlužovat - až se to podaří, postupně už to "půjde samo"
omluva za překlep: až se to podaří, a pak už to půjde samo
Jestli můžu dát mojí radu z praxe - když jsem byl mladší, některé moje partnerky měly ten samý problém. Ale myslím si, že to byla moje chyba, nedbal jsem na dlouhou předehru a po několika minutách to bylo nepříjemné, někdy dokonce bolestivé. V pozdějším věku jsem se více věnoval nejdříve partnerce, a to důkladně jazykem, až do jejího orgasmu. Poté jsme mohli souložit bez problémů i déle, a nejen to, partnerka poté dosáhla dalšího ( a to vaginálního) orgasmu, a to i několikrát se sebou během pár minut.
Takže moje rada: Naučit tvého partnera práci s jazykem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.