Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejsem vlhká, nedokážu se vzrušit

Od: terrabite odpovědí: 7 změna:

Ahoj, s přítelem jsme teprve pár měsíců, je to můj první, mám ho moc ráda, je skvělý, jenže, když dojde na sex tak se nedokážu vůbec vzrušit a nejsem skoro vůbec vlhká. Je to hrozně divné, prostě jsem třeba vzrušená jen chvilku, ale pak už ne. Snažím se uvolnit, užívat si to, jenže ani to moc nepomáhá:( nevím co dělat:(

(navíc lubrikační gel používat nemůžeme, vzhledem k použité antikoncepci-pharmatex...který má prý mít taky lubrikační účinky, ale mě to přijde spíš naopak.)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

kdyz to je tezko... a sama ano?

doplněno 22.08.13 00:46:

no je to takova proste abstraktni otazka :) vyzkouset to s vami nemuzu, ikdybychom se znali :) a radit tezko, zkuste cervene vino abyste trochu zmalatnela, jinak vysadit antikoncepci jak uz tady velice slusne a vybirave radila "uznevimjmeno" .. spise testujte sama sebe, co vam je prijemne a kudy by se to melo ubirat a pak navedte partnera :) jinak nevim proc byste nemohla pouzit lubrikacni gel na vodni bazi

terrabite
hodnocení

No, jak kdy

janci*
hodnocení

0x

Zkuste to ve vaně, nebo sprchovém koutě ;)

terrabite
hodnocení

No, my ale úplně začínáme a partner homá dost velkého tak zatím takto experimentovat nechceme, navíc je tu problém s antikoncepcí a myslím že ve vaně to zvlhčení není lepší, nebo ne?

paw*
hodnocení

0x
Kdyz se bojite co s antikoncepci, pouzijte kondom a mazat, mazat a zase mazat. Pripadne pharmatex v pocatcich nepouzivejte a uzivejte si jenom s plastenkou.

hodnocení

0x

já si myslím, že to je obavami z toho, že je "to" poprvé... chce to pomalu a opatrně a s láskou zkoušet, např. se domluvit, že to nedotáhnete do konce a postupně mazlení prodlužovat - až se to podaří, postupně už to "půjde samo" ;)

doplněno 22.08.13 08:19:

omluva za překlep: až se to podaří, a pak už to půjde samo

volfiste*
hodnocení

0x

Jestli můžu dát mojí radu z praxe - když jsem byl mladší, některé moje partnerky měly ten samý problém. Ale myslím si, že to byla moje chyba, nedbal jsem na dlouhou předehru a po několika minutách to bylo nepříjemné, někdy dokonce bolestivé. V pozdějším věku jsem se více věnoval nejdříve partnerce, a to důkladně jazykem, až do jejího orgasmu. Poté jsme mohli souložit bez problémů i déle, a nejen to, partnerka poté dosáhla dalšího ( a to vaginálního) orgasmu, a to i několikrát se sebou během pár minut.

Takže moje rada: Naučit tvého partnera práci s jazykem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]