Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam investovat peníze?

Od: hankas® odpovědí: 8 změna:

Kam investovat peníze 50-70 tis aby se to trochu vyplatilo a kde by byla možnost je za 3 roky vybrat?

Nemusí to být jen banky. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
Když mi pujcite 50k do firmy tak za tři roky vrátím 62.
hodnocení

*smich**smich* jste mě rozesmál *smich*

vlasatec*
To jsem rád :), naštěstí je tu banka co dává za 7%. Dnes jsou peníze dost levné, takže budete rád když seženete něco co nesežere inflace.
hodnocení

takovou banku neznám a i kdyby, tak nic nazaručuje ;)

vlasatec*
Myslím úrok za půjčku pro podnikatele, takže vaše peníze nepotřebuju :). Zkuste Kalouskovi dluhopisy, na větší investice je to jaksi málo.
hodnocení

zeptám se šéfa *smich*

hodnocení

0x

50-70 tis., to není investice, to jsou dvě výplaty (no jo, jak pro koho).
Doporučil bych nějaký investiční fond, ale představa nějakého podstatného zhodnocení je utopická.

hodnocení

Přesně tak, jak píšete. Jak pro koho. Jsou lidé, že žijí z výplaty do výplaty a nemají ušetřenou ani korunu a ještě mají dluhy.

Já mám investiční fondy dva a čekala jsem, že mi někdo poradí něco, co neznám. I tak děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]