Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smlouva o nájmu bytu

Od: marena* odpovědí: 3 změna:

Pronajímám byt a před necelým měsícem jsem se vdala a chci se zeptat, jestli stačí ke smlouvě o nájmu sepsat třeba dodatek jen se změnou mého příjmení nebo jakým způsobem toto vyřešit.
S nájemcem jsme se bavili, že stačí tato informace ústně, že nepotřebuje změnu ve smlouvě, ale nejsem si jistá, jestli to bude stačit. Pro případ, že bychom pak něco řešili, tak aby to bylo všechno v pořádku. Předem děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

3x

Dobrý den, smlouva je nadále stejně platná jako byla a není nutný žádný dodatek.

David

hodnocení

2x

Já pronajímám více bytů již léta,a poradím Vám asi tak,že bude pro Vás jednoznačně lepší,když sepíšete novou smlouvu.Trvá to pouze "chvilenku",a Vy budete alespoň v klidu...Lidé jsou nevyzpytatelní...

hodnocení

0x

Co Vám brání napsat novou smlouvu. Já nedělám dodatky, ale hned píšu nové smlouvy..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]