Nejste přihlášen/a.
dobrý ned dnes mi prisel platební rozkaz ze jsem v roce 2002 nezaplatil životní pojistu ve výši cca 900,- platební rozkaz je na castku
7500,- nejsem si vedom ze v roce 2002 mi prichazeli upominky atd.muzete se prosim na tento rozkaz podivat a rict jak se branit nebo jestli tato pohledavka není davno promlcená? kdybych vedel v roce 2002 ze neco dluzim urcite bych zaplatil tedka jsem uplne mimo platit tolik penez
dekuji
doplněno 21.08.13 11:57:muze me nekdo prosim najit na tom platebnim rozkazu datum vydání tohoto rozkazu? jsem zmatenej nevim kde je prisel dnes ale datumy jsou tam nejake stare
doplněno 21.08.13 12:15:zde je info infosoud.justice.cz/...
Důležitý je datum převzetí platebního rozkazu a včas uplatnit odpor. Ovšem pokud není prošvihlá doba uložení. Na obálce by mělo být razítko od pošty kdy se pokoušela doručit.
Bude nařízeno soudní jednání a v něm se uplatní promlčení pokud k němu došlo. Záleží na tom jak běžela promlčecí doba. Ta mohla být i z nějakých důvodů přerušována.
Co říká vaše smlouva?
Když jsem přišla na to, že je třeba každého pojišťováka shodit se schodů, pojistku na byt jsem zrušila. Po deseti letech mi přišlo něco takového, co jste dostal vy a k tomu výhružka soudem. Naštěstí jsem měla šanon s vyřazenými papíry v igelitu ve sklepě a smlouva+vyúčtování+zrušení smlouvy i s jejich vyjádřením, všecko to bylo po kopě. Nebylo o čem mluvit! Ani se mi, hajzlíci, neomluvili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.