Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem závislý na matce!

Od: tomns odpovědí: 6 změna:

Čau je mi 13 let a jsem hrozdně závislí na matce nevím jestly mě moc rozmazlila ale v mém dospívání to vadí už jsem skoro v pubertě a furt myslím na mámu možná to je tím že mě nic moc za můj život nenaučili třeba umívat nádobí furt sedím max u PC a ten mě už nebaví našel jsem si kamarády z domu s kterými jsem šel ven ale byla tam nuda a šel jsem domů a když vidím mámu chce se mi brečet protože jí mám moc rád a stidím se za sebe a nechci to dávat moc najevo nevíte jak se od matky odpoutat a trochu se osamostatnit? DĚKUJI

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Souhlasím s uskou, ale zeptám se: Co ti brání se k nádobí postavit sám. Co tě drží, zeptat se mámy, jestli něco nepotřebuje. Stoupnout si vedle ní a pracovat s ní? Sám, bez říkání vynést koš, vyluxovat, jít s mámou a nést jí tašky. Za to také může máma? To jen tak, kdyby náááhodou byl pravdou ten blábol, co píšeš. Svou, nechci říct blbost, jednoduchost, lenost, sobectví, to všchno chceš hodit na mámu? Jakože za to může ona?! Ve tvých 13ti letech?! Neblbni! *stop*

Přesně, pokud jí máš tak rád, tak jí pomáhej a dělej radost tím že se budeš učit. Tak se pozná láska. Ne jen kecáním.

yoko

Třináctileté děti se opravdu chovají tak, jak si je rodiče naučí.

davidp*
hodnocení

2x

Ahoj, odpoutávat se od mámy se ve svém věku nemusíš a stydět se za to, že ji máš rád, taky ne. Každopádně ve škole zapracuj na pravopisu, protože některé hrubky opravdu trhají oči. Vím, že jsi nežádal o radu k pravopisu, ale musel jsem ti to napsat.

David

uska*
hodnocení

1x

Ach ta prázdninová nuda, už aby jsi šel do školy . Jen na okraj - ty jsi nepropadl z češtiny? Myslím, že i ty chyby jsou úmyslné.

vlasatec*
hodnocení

0x

To že máš svou mamku rád na tom není nic špatněho, já se chodil přitulit ještě když mi bylo 24. Pokud ji máš opravdu rád zkus ji hodně pomáhat a u toho se i něco naučíš. Zkus kamarádům navrhnout nějakou činnost, která by tě bavila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]