Nejste přihlášen/a.
Čau je mi 13 let a jsem hrozdně závislí na matce nevím jestly mě moc rozmazlila ale v mém dospívání to vadí už jsem skoro v pubertě a furt myslím na mámu možná to je tím že mě nic moc za můj život nenaučili třeba umívat nádobí furt sedím max u PC a ten mě už nebaví našel jsem si kamarády z domu s kterými jsem šel ven ale byla tam nuda a šel jsem domů a když vidím mámu chce se mi brečet protože jí mám moc rád a stidím se za sebe a nechci to dávat moc najevo nevíte jak se od matky odpoutat a trochu se osamostatnit? DĚKUJI
Souhlasím s uskou, ale zeptám se: Co ti brání se k nádobí postavit sám. Co tě drží, zeptat se mámy, jestli něco nepotřebuje. Stoupnout si vedle ní a pracovat s ní? Sám, bez říkání vynést koš, vyluxovat, jít s mámou a nést jí tašky. Za to také může máma? To jen tak, kdyby náááhodou byl pravdou ten blábol, co píšeš. Svou, nechci říct blbost, jednoduchost, lenost, sobectví, to všchno chceš hodit na mámu? Jakože za to může ona?! Ve tvých 13ti letech?! Neblbni!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.