Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praha - metrem k aquabusu?

Od: rkonos odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zítra jedu do Čestlic aquaparku, potřebuji se dostat na Opatov a tam jede aquabus, ale otázka je, jestli mi stačí z Praha Masarrykova nádraží vejít do metra "C" ani nevím, jestli tam je, nejsem ani z Prahy, tak prosím napište a od tamtud jed na Opatov, metrem? Pokud to takhle jde a nikde se nepřestupuje, předem díky .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ne, na Masaryčce je Metro B. Lepší je dojít na Florenc (cca 3 - 5 minut) a tam sednout na C. Je to jednodušší než jet Béčkem na Florenc a tam přestupovat.

Praha - metrem k aquabusu?

paw*
hodnocení

0x

Nejsnazsi to mate vlezt do metra, jet na florenc a tam pretoupit na cervenou (C). Dalsi alternativz jsou:

- pesky dojit na hlavni nadrazi (cca 6 minut chuze) a tam do metra C

- tramvaji dojet 3 yastavkz na florenc nebo na hlavni nadrazi a tam vlezt do metra C.

rkonos
hodnocení

No, asi se budete smát, ale nevím kde je metro florenc, nebo to nezlobt e se.

Smát se nebudeme, bez obav. Možnosti už tady zazněly, takže není nic jednoduššího, než se na ně mrknout do online mapy...

rkonos
hodnocení

aááááá já i tak mám v mobilu net a mapy, ak to dojdu na Florenc a pak "C" na Opatov a tam jen počkám na bus, děkuju moc a přeji dobrou noc :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]