Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám otázku, už dlhši čas, asi už od zimy, keď som bol chorý, mám problémy s dutinami. Vždy ked príde chladnejšie počasie (nie vždy), alebo ked sa napijem perlivej vody (už ju nepijdem), alebo zjem niečo studené (božechráň zmrzlinu!) .. tak hneď na druhý deň môžem ísť k doktorke.. bolesti hrdla, upchatý nos- kedy ako.. niekedy horúčky. Aj teraz práve pred týždňom som bol chorý. Prvy-krát čo som bol pri doktorke tak mi nechcela dať žiadne antibiotika, tak len nejaku vodu s ktorou som si vytieral hrdlo.. no o týždeň som musel ísť zas, lebo stav sa zhoršil.. teraz je to trochu lepšie.. len akokeby sa to tam vždy držalo..Viacerí mi už hovorili že to bude oslabenou imunitou a tak sa teda pýtam čo by ste mi vedeli poradiť na oslabenú imunitu.. nejaké vitamíny alebo hocičo .. vopred Ďakujem ![]()
Ďakujem za odpovede. Určite skúsim zmeniť jedálniček.. čo máte na mysli pod "Omezit kyselinotvornou stravu", To je aká?
napr. ovocie jablko alebo banan?
S imunitou jsem měla dost dlouho problémy a časem jsem zjistila, že chyba byla na mojí straně. Ani se nedivím, neustále ve stresu, špatná strava, celý den v práci jsem jenom seděla na zadku a žádný pohyb.Takže jsem do sebe cpala doplňky z lékárny a čekala, že se stane zázrak a já budu v pořádku. Nic se neděla, tak jsem si začala pročítat různé články a postupně jsem to měnila. Začala jsem zdravěji jíst, žadné polotovary, ale vařila jsem si "poctivé" jídlo. K tomu jsem přidala hodně ovoce a především zeleniny a vynechávala jsem sladkosti (čímž jsem se konečně zbavila opakujícíhc se mykóz). K tomu jsem přidala pravidelný pohyb prakticky každý den půl hodinky. Tím jsem se taky zbavila bolesti zad a pár kil
No a k tomu jsem ještě přidala otužování a probiotika biopron, které mi upravili zažívání. Není dobré se jenom spoléhat na nějaké doplňky, člověk tomu musí pomoci sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.