Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapomenout na holku?

Od: phoenix odpovědí: 9 změna:

Ahoj, potřeboval bych radu... Jak mám zapomenout na holku, kterou jsem miloval... Na konci 8-smé třídy jsme se daly dohromady a vydrželo nám to do konce deváté, bylo to nádherné, byla jako můj anděl, ale pak nastal problém... Prostě a jednoduše ona zůstala v tom samém městě, když se šlo na střední a já 150km od ní na internát a tak jsme si řekly, že by to nemělo cenu udržovat na dálku... Myslel že to bude ok, život jde dál, ale od té doby neuplynul den, co bych na ní nemyslel a to už bude rok... Nemám ani chuť na jiné holky... Nevím co dělat, poraďte... :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

2x

Ahoj, dívej se dopředu a neupínej se na to, co bylo. Chuť na holku se ti brzy vrátí. Prostě musíš potkávat jiné holky a ono to přejde. V tvém věku jsem měl stejné problémy, ale časem se ukázalo, že ta další byla lepší, protože mě poznala staršího, chytřejšího a rozumnějšího.

David

phoenix
hodnocení

Nejspíš máš pravdu... Doufám, že to bude brzo... Dík Davide ;)

hodnocení

2x

Takovouhle lásku nosíme v sobě všichni. Úpně všichni. Je zajímavé, co nám ji dokáže i klidně po padesáti letech připomenout. Zvuk, vůně, gesto, chůze. Ty první lásky nám udělají do duše hluboký, nesmytelnou barvou, otisk. Na celý život. *srdce* Někdy se s ní sejdeme, někdy ji nepotkáme už nikdy. A zůstává v nás se stejnou podobou. Podobou děvčete nebo chlapce, ikdyž musela stárnout stejně jako my.

hodnocení

1x

Ahoj. Takovéto lásky se mihnou v životě snad každého člověka. A všichni jsme si mysleli, že každá taková je ta pravá a na celý život. Když je člověk zamilovaný, je to těžké nemyslet na milovaného člověka. Zde pomůže jen čas a odreagování, soustředit myšlenky jiným směrem. Smiřte se s tím, že toto děvče patří již do Vaší minulosti, má jinou známost, respektujte to a hlavně jí to přejte. Už je zamilovaná do jiného, takže to musíte přijmout jako fakt. Však od Vás osud strčí do cesty brzy jiné děvče, které Vás okouzlí, nebojte se. Až se zamilujete do jiné, chmury a stesky přejdou. Zase pro Vás bude život o kus radostnější. Toto si zkrátka musí každý v životě prožít. Jen se nelitovat a neutápět se ve svém smutku...

doplněno 20.08.13 09:52:

Pardon, omlouvám se za překlep - mělo být - on Vám osud...

akr*
hodnocení

0x

Doku jsou prázdniny, vyraž si za ní!
Píšete si? I vztah na dálku existuje...

Nebo chceš opravdu zapomenout?

phoenix
hodnocení

Ano, píšeme... O prázniny jsem s ní byl několikrát venku a je to ještě horší... Začal jsem na ní myslet ještě víc, než předtím... Jelikož to byla moje první, tak je mi jasný že jen tak asi nezapomenu... Jsem teď už do konce prázdnin pryč, takže už ji neuvidím... Nejhorší zjištění po tom roce je, že má (opravdu nečekaně) kluka, takže by se ke mě stejně nevratíla... Je s ním od té doby (asi po měsíci), co jsme se rozešly... Je mi jasný, že nezapomenu, ale jak se od toho třeba nějak odreágovat... Něco, abych na ni nemusel pořád myslet.

imbecilobijec

Skoč z hodně vysokého domu, ale předtím se podívej, kam skáčeš, ať dole někoho nesejmeš. Hlavně to ale dlouho neodkládej, protože přijedou hasiči, záchranka a policie s psychologem, který by ti ten skok mohl rozmluvit. A nebo pokud nejsi hlupák, tak si najdeš jinou a za pár roků se zasměješ své mladické naivitě.

machturbo*
hodnocení

0x

Tak si sakra chlap, tak si prostě poruč!

lukassos*
hodnocení

0x

Normálně se do debaty a do rad necpu ale tady si nemůžu pomoct , vzhledem k tomu že se nepotkáváte apod. máš obrovskou výhodu..Chápu že na ni chceš zapomenout ale víš co by jsi měl dělat? neustále myslet na to že ji budeš milovat do konce života , vím zní to divně ale na tomhle základu všechno začíná .. druhej základ bez kterýho to nepůjde můsíš si život užívat,chodit ven apod. .. pak ti nějak dojde že milování do konce života je nesmysl začneš se bavit , možná i soustředit na jiné holky ale to záleží jenom na tobě podstatou je že tím že se budeš přesvědčovat o tom že ji budeš věrný do konce života zabere , zní to jako nesmysl ale funguje to :D PODMÍNKY JSOU: musíš se bavit , a za druhý s danou dívkou by bylo dobrý ukončit jakej koliv kontakt i proti svý vůli , požádej ji ať si tě třeba blokne i na fb :D .. smaž si její fotky , smaž si telefoní číslo atd. žij prostě bez , třeba s ní někdy dovedš být jenom kamarád :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]