Nejste přihlášen/a.
Jarní únava je problém většiny lidí. Je to to netrpělivé čekání na jaro a hlavně sluníčko. Takže hlavně využít každé chvíle, kdy je možné pobýt na sluníčku, hodně se smát, odkopnout depku z toho, že ta zima nechce prohrát. A tak, abychom ji porazili, tak jdu rozhazovat ty kupy sněhu, co mám před oknem - skoro tak vysoké jako já. A to nejsem žádné tintítko. A jinak přidávám pěkný článek o jarní únavě a pár sluníček:
A co takhle si pořádně zacvičit, třeba v posilovně, nebo si zaběhat...vyplavit pár endorfinů a hned budeš happy. Minimálně budeš mít ze sebe dobrý pocit. A hodně zeleniny, budeš se taky cítit lépe a lehčeji a bude ti fajn. Já to takhle vždycky nasadim, když se blíží jaro a v pohodě to přečkám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.