Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jarní únava - jak se jí bránit

Od: ka* odpovědí: 3 změna:

Poraďte prosím účinný recept na jarní únavu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím, že spolehlivý není recept žádný. Každému helfne něco jiného. Nejlepší a prověřené jsou bohaté snídaně (já si je navíc zpestřuji zázvorovým čajem) s blízkými osobami a množství chladného ovoce a zeleniny během dne. Spát nyní již při otevřeném okně a hlavně dostatečně dlouho...
... a ještě něco! Sex!

lidka*
hodnocení

1x

Jarní únava je problém většiny lidí. Je to to netrpělivé čekání na jaro a hlavně sluníčko. Takže hlavně využít každé chvíle, kdy je možné pobýt na sluníčku, hodně se smát, odkopnout depku z toho, že ta zima nechce prohrát. A tak, abychom ji porazili, tak jdu rozhazovat ty kupy sněhu, co mám před oknem - skoro tak vysoké jako já. A to nejsem žádné tintítko. A jinak přidávám pěkný článek o jarní únavě *ua*a pár sluníček: *slunce**slunce**slunce**slunce*

doktor-zdravi.cz/...

mouse*
hodnocení

0x

A co takhle si pořádně zacvičit, třeba v posilovně, nebo si zaběhat...vyplavit pár endorfinů a hned budeš happy. Minimálně budeš mít ze sebe dobrý pocit. A hodně zeleniny, budeš se taky cítit lépe a lehčeji a bude ti fajn. Já to takhle vždycky nasadim, když se blíží jaro a v pohodě to přečkám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]