Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné taxi na letiště

Od: kiboko odpovědí: 10 změna:

Sháním co možná nejlevnější spolehlivé taxi na letiště Praha (cca ve 2 hod. v noci, z Praha - Vinoř, 1 dospělý a 2 děti). Nemáte někdo nějaký dobrý tip nebo dokonce osobní zkušenost? Díky za info

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Pokud se nechám vozit, pak Modrým andělem ( modryandel.cz/... ), bezproblémová domluva, slušné ceny.

flip
hodnocení

0x

AAA má teď novinku - při objednání si zvolíte levnější vůz - koukám na stránky, jezdí za 14,9/km. Zkušenost tedy nemám, jen mi o tom říkala kolegyně - jezdí tam prý "horší", starší vozy.. Zkuste :) aaataxi.cz/...

flip

Jinak využívám Speedcars, také spokojenost :)

janaa*
hodnocení

0x

Já mám dobrou zkušenost s PAT, dala jsem na dobrou zkušenost známého :) pragueairporttransport.cz/... cena od 550 z centra Prahy

hodnocení

0x

Nepatřím zrovna mezi typický zákazníky taxislužeb, protože s nima jezdíme hodně výjimečně (nemoce, nemá nás kdo odvézt na letiště atd). Naposledy jsme na ruzyň cestovali ve dvou s nejlevnejizletiste.cz/... a šlo to. Čistý auto, slušnej řidič, takže bych se nebál doporučit dál.

pacos
hodnocení

0x

joudic*
hodnocení

0x

mam skvely tip ale bohuzel uz nevim, jak to bylo, melo to v nazvu letiste a za 500 me odvezli na letiste a po priletu zpet na me cekal taxik (a to dokonce i pote, co melo letadlo hodinu zpozdeni) ...podotykam ze z Davle a do Davle

narf
hodnocení

0x

Na letiště AAA, nečachrují s cenami. Na zavolání přijede nejbližší volný vůz.

pacos
hodnocení

0x

za 300 (v noci, ve dne za 350) z Vinoře na letiště Ruzyně - viz ceník www.taksik.cz

tomami
hodnocení

0x
Já jsem si objednal taxi na letiště za 590 Kč na stránkách taxi-letiste.cz/... mají jednotnou cenu po Praze a byli fajn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]