Nejste přihlášen/a.
Sháním co možná nejlevnější spolehlivé taxi na letiště Praha (cca ve 2 hod. v noci, z Praha - Vinoř, 1 dospělý a 2 děti). Nemáte někdo nějaký dobrý tip nebo dokonce osobní zkušenost? Díky za info
Pokud se nechám vozit, pak Modrým andělem ( modryandel.cz/... ), bezproblémová domluva, slušné ceny.
AAA má teď novinku - při objednání si zvolíte levnější vůz - koukám na stránky, jezdí za 14,9/km. Zkušenost tedy nemám, jen mi o tom říkala kolegyně - jezdí tam prý "horší", starší vozy.. Zkuste aaataxi.cz/...
Já mám dobrou zkušenost s PAT, dala jsem na dobrou zkušenost známého pragueairporttransport.cz/... cena od 550 z centra Prahy
Nepatřím zrovna mezi typický zákazníky taxislužeb, protože s nima jezdíme hodně výjimečně (nemoce, nemá nás kdo odvézt na letiště atd). Naposledy jsme na ruzyň cestovali ve dvou s nejlevnejizletiste.cz/... a šlo to. Čistý auto, slušnej řidič, takže bych se nebál doporučit dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.