Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omyl v tetovacím salónu

Od: westiik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

zajímala by mě jedna věc.

Moje kamarádka si šla nechat udělat permanentní linky kolem oči.

Bohužel ji to paní udělala jinak a její omluva byla "jejda, to asi chtěla ta slečna co jde po vás". Takže kamarádka ted má linky protažené skoro 1 cm do stran.

Tahle ženská se jí to snažila 2x bolestivě přetetovat tělovou barvou, což se nepovedlo.

Takže ted kamarádka jde už podruhé na proceduru, kdy jí to mažou nějakou látkou, která by to měla vytáhnout ven. Taky to prý není nijak příjemné.

Zajímalo by mě, co může kamarádka dělat. Dá se žádat náhrada, odškodné, cokoliv?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Záleží, jaká byla domluva kamarádky s tatérkou - ale ´inspiraci´ můžeš najít tady - sekunda.cz/... ...

k2
hodnocení

0x

Zadat muze cokoliv, pokud se s protistranou nedomluvi, tak zbyva soud...

iz*
hodnocení

0x

Uzavřela kamarádka písemnou smlouvu, v níž bylo přesně uvedeno, co od salónu požaduje, (ideálně s fotkou či obrázkem požadovaného)?

Může-li prokázat poškození ze strany salonu, může po něm požadovat odškodné a bolestné. Nemůže-li nic prokázat, zbývá jen dohoda.

martinaa*
hodnocení

0x

Samozřejmě. Může žádat odškodné, s bolestným si nejsem jistá, ale možná by šlo taky. I pokud se nesepíše písemná smlouva, vzniká "obchod" ústní dohodou a je právně platný. Nejdříve byh to zkusila s tatérkou po dobrém, dohodou. Pokud to nepůjde, nezbyde, než se obrátit na soud, a já jsem taková potvora, že bych to klidně hnala třeba do Občanského juda.

Moc ale nevěřím tomu bolestivému přetetování, sama PM na očích mám a zase tak hrozné to nebylo, a to mám zvýšený práh bolesti. Jistě, příjemné to není, ale okolí se umrtvuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]