Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvácení z nosu při každém smrkání

Od: kaj* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

už půl roku mám zvláštní potíže s krváceím z nosu. Začalo mi to v zimě, kdy mi byla pořád hrozná zima + navíc obrovská únava z přepracování a tak jsem si začala brát jen horké nápoje a stávalo se mi, že mi jen tak i při pití hrkla z nosu krev, ale nic dramatického. Pro větší čilost piju v poslední době opravdu hodně tekutin, tak 3-5 l každý den.

Ale teď se mi to nějak s nosem zvrtlo, že poslední dny vůbec nemůžu začít smrkat, jakmile jen trochu smrknu do kapesníku, ucítím jemné prasknutí vždycky v té stejné jedné dírce a teče mi krev, vždycky je to úplně stejné, asi dvě kapky a je hotovo. Ale je i z toho už psychicky blbě, se srážlivostí nic nemám, často jsem poraněná po práci na rukou a krev se ihned zastaví.

A co myslím že s tím asi souvisí- od té zimy takřka neustále kýchám, nějakou velkou rýmu nemám, jen teď jsem trochu prochladla, tak trochu mám rýmu a kašlu, ale to kýchání je hrůza, kýchnnu vždycky nejmíň 4x za sebou, klidně 10x, že je to až k smíchu. Ale kýchání asi není žádná nemoc, jen že to mám už neuvěřitelně dlouho.

A taky mě napadlo, může to být i podmíněno tím, že se mi dostaně při umývání do nosu mýdlová pěna?

Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x

Už se tu řešilo. Dojdi si na nosní, ať ti to poleptá a budeš mít klid. Je to jenom takové polechtání. Po rýmě máš poškozenou sliznici a některé vystouplé žilky holt praskají.

kaj*
hodnocení

A nevíte, prosím, jak se ta diskuze jmenovala, nemůžu to najít..

#krvácení+z+nosu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]