Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám prasklý bubínek (úrazem) prý na blbém místě. Dostal jsem protézku, chci se jen zeptat na pár věcí?
- nějaká "babská rada" co třeba jíst, aby se hojení urychlilo?
-jak dlouho tak trvá než se bubínek může zahojit?
-můžu sportovat? - když si dám do ucha např. vatu a zamezím tak stékání potu?
-Antibiotika mám ještě do pondělí, takže to je stejně pasé - jedná se mi spíš o ten 2 týden hojení?
- absolvoval tady někdo již operaci? Upozornil mě, že je pravděpodobnost, že nic jiného mi nezbyde, že to je prý opravdu blbě prasknuté na špatném místě.
díky za odpověď!
Já jsem si prorazila bubínek uchošťourem, tak nešťasně, že mi tekla krev 14 dní do mně ušní doktorka cpala antibitika, protože se bála, infekce, která by se mi mohla dostat do vnitřního ucha. Zakázala mi tělesnou námahu, nesměla do ucha přijít voda a průvan a ani nic. Myla jsem si hlavu s celým smotkem obvazu na kraji ucha a byla jsem neskutečně vzornou pacientkou. Díra v bubínku zarostla asi po měsíci. Slyším jako dříve. Měla jsem štěstí.
Už v r 1989 v krajskom meste na ORL bola šikovná p.primárka ,ktorá mi pomocou "mikroskopu" zavedeného zvonku do ucha pri plnom vedomí urobila tympanoplastiku a zalepila dierku v bubienku .Štep na záplatu si vzala z chrupavky cca 1x1mm a toto bolo jediné miesto ,ktoré som cítil .Babskými radami ,potom,vodou vznikne iba infekcia. Požiadajte operaciu a o týžden sa možete potápat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.