Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklý (perforace) bubínku

Od: travis7* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

mám prasklý bubínek (úrazem) prý na blbém místě. Dostal jsem protézku, chci se jen zeptat na pár věcí?

- nějaká "babská rada" co třeba jíst, aby se hojení urychlilo?

-jak dlouho tak trvá než se bubínek může zahojit?

-můžu sportovat? - když si dám do ucha např. vatu a zamezím tak stékání potu?

-Antibiotika mám ještě do pondělí, takže to je stejně pasé - jedná se mi spíš o ten 2 týden hojení?

- absolvoval tady někdo již operaci? Upozornil mě, že je pravděpodobnost, že nic jiného mi nezbyde, že to je prý opravdu blbě prasknuté na špatném místě.

díky za odpověď!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já jsem si prorazila bubínek uchošťourem, tak nešťasně, že mi tekla krev *zed* 14 dní do mně ušní doktorka cpala antibitika, protože se bála, infekce, která by se mi mohla dostat do vnitřního ucha. Zakázala mi tělesnou námahu, nesměla do ucha přijít voda a průvan a ani nic. Myla jsem si hlavu s celým smotkem obvazu na kraji ucha a byla jsem neskutečně vzornou pacientkou. Díra v bubínku zarostla asi po měsíci. Slyším jako dříve. Měla jsem štěstí. ;)

kamill*
hodnocení

0x

Už v r 1989 v krajskom meste na ORL bola šikovná p.primárka ,ktorá mi pomocou "mikroskopu" zavedeného zvonku do ucha pri plnom vedomí urobila tympanoplastiku a zalepila dierku v bubienku .Štep na záplatu si vzala z chrupavky cca 1x1mm a toto bolo jediné miesto ,ktoré som cítil .Babskými radami ,potom,vodou vznikne iba infekcia. Požiadajte operaciu a o týžden sa možete potápat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]