Nejste přihlášen/a.
Ahoj Všichni nespavci.
Mám takovej problem,už asi 14 dní mě bolí záda. Vkříži pak pod žebrama pak na ledvinách,v bocích.jakoby pálení.
Nekdy to třeba odezní a dva tři dni nic a pak se to zase ozve do toho jsem unavenej.a furt dokola.To se mi pak honí hlavou ruzné nemoci.
Je teda pravda že víc pracuju protože jsou dovolené,ale nikdy předtím jsem to neměl.
A znáte to k doktorovi se mi nechce a ani moc nemůžu protože (Posra.á prace).
Tak jsem se chtěl zeptat jestli jste se tím někdo setkal.
AhojNejsem si jista,ale domnívám se,že všechny tyto bolesti jsou spojeny právě s únavou a přepracováním.Mívám to také,když to přeženu...Pak mažu k mému felčarovi,který mně udělá tak cca 3 obstřiky/každý den jeden/,a kupodivu pomáhají.Těch 5 minut u lékaře vás nezabije,ale naopak-pomůže
Kdysi kdesi jsem slyšel, že pokud člověka bolí každý den něco jiného, je to v pořádku. A když se po 50 probudí a nikde ho nebolí, je mrtvý :D. Zkuste si pořádně odpočinout (případně aktivně), kašlete na práci (aspoň dočasně) a myslete na příjemné věci a uvidíte, co to udělá. Když nic, zajděte k doktorovi, ale ten Vám v tomhle případě asi moc nepomůže (vlastní letitá zkušenost).
Práce je furt. I já těžko si řeknu, prdím na to, dnes odpočívám a tím pádem nastanou potíže, bolí celý člověk. Jednou týdně jdeme do wellness centra ( mám to jen 6 km) a točím kolečka - pára, plavání, vířivka a to celkem 3x. Někdy si ráda zalumpačím na tobogánu. Nejde o to sjet dolu, ale vyšlapat těch 70 schodů je pro mě fuška. Po této proceduře jsem tak unavená, že stejně doma odpočívám a mohu další týden makat, jasně dle zdr. stavu. Zkuste také něco pro sebe udělat.
Neměl jste klíště? Borelioza je hus fialovej.
Přeji dobré ráno: )
malinko mi Vaše příznaky připomínají braniční kýlu, na kterou si neustále stěžovala maminka. Bolelo jí celé tělo, ale k tomu ohromné pálení žáhy, plynatost..
.. Jojo, práce práce, samá práce.. také jsem kvůli práci přecházela nemoc a teď si ponesu následky až do konce života.. Takhle zpětně se mi zdá, že ta práce zase tak důležitá nebyla.. . Zdraví není nekonečné.. hodně štěstí..
Pro "fazole"
- pokud jste mladej, tak to asi moc normální není - nemáte třeba něco s ledvinami? - pokud nechcete k lékaři, zkuste každé ráno cviky na záda. Alespoň půl hodiny. Ahoj. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.