Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyloženě odpuzuji kluky, chlapy

Od: odpudiva odpovědí: 23 změna:

Nikdy jsem nebyla prvoplánovou kráskou, navíc s klukama jsem ani nemluvila, protože jsem se strašně bála, že mě nějakej odmítne a už tak jsem měla komplexy ze vzhledu. Neumím to do dneška a to mi je 20. Nikdy si pro mě nepřišel kluk během pánské volenky, nikdy se o mě kluci nebavili jinak než o hloupé, feministické lesbě. Jakoby vždycky když jsem byla v přítomnosti kluků tak jsem měla takový tik, že jsem se najedou začala chovat jako totálně jinej člověk. Nevím jak mě vnímají muži jenom od pohledu, když mě neznají ale co jsem se doslechla od pár lidí, tak jsem pro ty kteří mě znaj víc vyloženě odpuzující. Jak chováním, tak zjevem. Když jdu po ulici, tak pískají buď staří slizouni nebo tmavší spoluobčané. Nic proti. Jenom kdyby to nebyli jenom oni, že. Sama o sebe pečuji, oblekám se fajn, myslím. Mezi holkami jsem fajn a kamarádky ty jako říkaj, že mi to sluší, jenomže jinej pohled má na věci chlap a jinej ženská. Nejradši bych se šla zahrabat. Přitom to chci změnit, ale nevím jak.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrcolina*
hodnocení

4x

Každý člověk si časem zjistí nač reálně má a nač nemá "síly". Najde si své místo ve společnosti a zaujme určité sociální role. Pokud je odpudivého vzhledu nebo chování, povahy, temperamentu..obvykle se snaží nalézat právě to místo na sluníčku, čím může být pro společnost užitečným nebo obdivuhodným. Samozřejmě, pro každého člověka by mělo být celoživotní výzvou na sobě pracovat..Nikdo tě tady nezná a nemůže ti říct nic určitého. Chlácholení nemá smysl. Je potřeba nastavit zrcadlu tvář.

hodnocení

3x

V první řadě si myslím, že to nebude tak zlé. Když je člověk v nepohodě, často vidí vše moc černě a některé věci zveličuje.

Ale zaujalo mě to pískání od některých mužů. Znám paní, na kterou podobná individua také pískají. Jí to ovšem dělá dobře, ale to je jiná věc. Proč asi pískají? U té paní a možná i u vás je to částečně dáno vyzývavým oblečením, účesem.

Dvacetileté kamarádky možná v dobré víře radí s oblečením. Ale ono není všechno, co je dnes moderní, opravdu slušivé. Doporučila bych, abyste ze sebe na čas zkusila udělat spíš nenápadnou myšku. Kdyby nic, tak pískání by mohlo přestat. A zároveň pozor, není myška jako myška. Svou ženskost a půvab nejlépe zdůrazníte drobnou rafinovaností. V každém případě sem patří sukně, bílá halenka, nebo alespoň bílý límeček, boty lodičky, malé jemné náušničky, účes nějakého klasického střihu bez výrazných melírů, zapomněla bych na rudé, černé atd. barvy laků na nehty. Možná si říkáte, že takto budete vypadat jako babička z minulého století. Není to tak úplně pravda a také můžete postupovat krok za krokem.

Pak bych doporučila, abyste si začala budovat nový okruh přátel. Podle vlastního zájmu začněte chodit třeba na dostihy, do souboru písní a tanců, přihlaste se na kurz ruštiny či španělštiny... Prostě se začněte pohybovat v prostředí, kde se ze všeho nejvíc hodnotí zájem, zaujetí, odborné znalosti a schopnosti.

A pokud najdete odvahu a dáte sem fotku (třeba jen těla bez hlavy, nebo záda, nebo s rozmazaným obličejem...), budou třeba rady konkrétnější.

culdabulda1*

Je fakt - že na "šedou myšku" - by nikdo nepískal.

doplněno 17.08.13 16:04:

- teď mne napadlo - pokud na Vás muži pískají - tak muže spíše přitahujete, anebo i provokujete.

Zbývá jenom zjistit čím - a jak toho využít . Marcela.

hodnocení

2x

Ve vašem věku si spoustu negativit pouze namlouváte. Podle toho jakým stylem píšete nejste ani hloupá, ani zakomplexovaná. Jen máte strach z odmítnutí, to je ve vašem věku přirozené. Ale věřte, že člověk je v životních situacích častěji okolím odmítán, než na první potkání vřele přizván do soukromí. Chce to trochu flegmatismu a nadhledu, kámošky říkaj, že jste fajn. Kdyby jste byla hrozná, hloupá a feministická husa, tak nebudete mít ani kamarádky, tomu věřte. Hlavně klídek a nebojte, všechno přijde! A většinou ve chvíli, kdy to nejmíň čekáte ;)

culdabulda1*
hodnocení

2x

- to je zajímavá otázka - nemůžeš poslat nějakou fotku - abychom Ti mohli buď poradit, anebo Ti vynadat? - možná bys potřebovala obojí.

doplněno 14.08.13 21:48:

ještě - neodpuzuješ muže třeba jenom tím, že jsi feministka? - je to Tvůj životní postoj a přesvědčení? - anebo jenom určitá "póza" - abys se odlišila od ostatních?

Muži sice mají rádi chytré ženy - ale nesmějí to jim to (ty ženy) dávat nevhodným způsobem najevo. Ale zcela určitě nesnášejí feministky. Pokud sis tuto dráhu dobrovolně vybrala - musíš se smířit i s důsledky. Jako kámoška bych Tě asi taky obdivovala - ale od mužů bych tedy obdiv neočekávala. Marcela.

odpudiva
hodnocení

Já ale nejsem feministka. Občas mám názory jako, že jsem nad věcí a že jako kluka nepotřebuji ale to je jenom taková maska abych nevypadala zoufale. Nebo třeba že mám na jisté věci nějaký názor a tak ho řeknu a neshoduje se s většinou. A taky bych strašně chtěla něčeho dosáhnout. Ne být jenom u plotny. Nemyslím kandidovat na prezidentku, ale prostě být využitelná.
A fotku bych mohla poslat tak soukromě, protože fakt nepotřebuji se někde ukazovat

culdabulda1*

pro "odpudivá"

- teda nevím - ale myslím, že ve 20-ti letech není ošklivých žen - jenom žen, které se neumějí upravit a neumějí svoji osobnost " tz.prodat". Zkus tedy vyhledat nějakého vizážistu, kadeřníka, psychologa atd. Jinak - těžko radit. Ahoj. Marcela.

martinaa*
hodnocení

1x

Jako o feministické lesbě se o tobě zřejmě nebaví pro nic za nic... zkus najít důvod, proč to dělají. Možná právě kvůli té masce, kvůli tvé póze. Muži mají rádi ženy, co si dokážou poradit, ale feministky, co hlasitě vykřikují, jak nepořebují chlapa a další "moudra", nesnáší. To je prostě fakt.

Přestaň si hrát na něco, co nejsi, jinak na pořádného partnera nenatrefíš. A "odpuzující" je právě zřejmě ta tvá póza. Obávám se ale, že po dvaceti letech bude velmi nesnadné přesvědčit své okolí, že jsi ve skutečnosti jiná, než roky vídávali.

namyslenecek*
hodnocení

0x

Prosimte az te nekdo bude priste pomouvat nebo po tobe nejak spatne koukat tak si rikej, ze je proste blbej, sprostej a nema vkus. Proste si zacni vic verit a i lidi na tebe zacnou mit jinej pohled, kdyz sama neveris tomu, ze si krasna tak tomu neuveri ani ostatni.

odpudiva
hodnocení

Já se o to snažila už nesčetněkrát a měla jsem dokonce i pocit, že se těm chlapům i docela líbím, ale pak prostě vždycky přišel držkopád, když jsem zjistila, že se tomu co se mi líbím nejenom že nelíbím, ale že by byl rád kdyby ani nemusel se mnou dýchat stejný vzduch. To myslím člověku moc sebedůvěry nedá

namyslenecek*

Tak si vybiras ty spatny co si te neceni ale treba o klukovi, kterymu se uz dlouho libis tak o nem ani nevis a nikdy by te to treba ani nenapadlo. Kazdej z nas nekdy zazil odmitnuti nikdo neni dokonaly a nikdo se nemuze libit vsem. A to, ze na tebe nepiskaj venku kluci... podle me kazdej inteligentni kluk piskat nebude, kdyz jdu kolem pekny holky tak na ni taky prece nezacnu hned piskat nejspis bych byl asi za nejakyho vola.

davidp*
hodnocení

0x

Milá neznámá,

problém je asi ten, v jaké komunitě se pohybuješ, protože když píšeš, že tam u vás, když jdeš po ulici, pískají na tebe staří slizouni a tmavší spoluobčané, musí to být nějaké divné místo. Proto je mé doporučení jednoduché. Nehledej štěstí tam, kde jsi, kde lidé soudí lidi podle vzhledu a prvního dojmu.

David

olinlitomericko
hodnocení

0x

Pokud se nejedná o vtip: ...nehraj si na něco, co nejsi... Stejně jako každej musíš dospět. Někdo dospěje ve dvaceti někdo v šedesáti (a někdo vůbec). Asi bych změnil pracoviště. Hloupá nejsi, chytíš se všude. Můžu doporučit mrknout se na Tvoje znamení zvěrokruhu a zamyslet se nad klady a zápory, proč děláš to tak a to zas jinak.. znameni-zverokruhu.najdis/... Pa, MĚJ SE

martin1965*
hodnocení

0x

Pošlete fotku a budeme vědět víc. Alespoň to je první signál. Samozřejmě co je v hlavě, to poznání trvá daleko déle.

odpudiva
hodnocení

Proč. Aby si tady ze mě dělali srandu i ti co mě neznají. Díky, nechci.

namyslenecek*

Proc by jsme si z tebe meli delat srandu? Naopak chceme ti pomoct. Zkus se podivat na tohle treba to pomuze

hodnocení

0x

Podle mých zkušeností pískají za hezkými ženami na ulici právě jen různá "individua" - podle toho si přece nechcete vybírat muže. ;) Nevím, jak se oblékáte, ale jak píše přispěvatelka nade mnou, zkuste vsadit na ženskou klasiku. Pokud budete na své okolí působit jemně a něžně, nikdo vás za "feministickou lesbu" považovat nebude. Samozřejmě se to týká i chování. :)

sebod*

Změň svoje chování. Lidé Tě nevnímají tak, jaká možná kdesi ve skrytu duše jsi, ale vnímají Tě dle Tvého chování. A jestliže sis před klukama nasadila pózu masky nezájmu, tak se nediv, že Tě tak berou. Tys je na tu cestu navedla. Pravda je, že "odmaskování" bude běh na velice dlouhou trať. Možná by pro Tebe bylo lepší najít si nový okruh známých a tam začít se svým "přerodem".

culdabulda1*
hodnocení

0x

Milá "odpudivá"

- a co když jste naopak hezká holka - a tahle Poradna funguje jako tzv. "zaříkávání" - často takové "kecy" (např. o smrti) - používám, když se něčeho bojím - abych to tzv. "zažehnala". Nevím, jak to lépe vysvětlit - zřejmě to nikdo nepochopí.

- ale, proč mám čím dále větší pocit, že ošklivá nejste. No, - ale, pokud i snad jste, tak - vizážista, kadeřník, psycholog - jak už jsem psala. Marcela.

noviny*
hodnocení

0x

Milá slečno,

směl bych mít dotaz? Zajímalo by mě, kdy, kde a jak jste se dozvěděla, že jste pro muže ve svém okolí vyloženě odpuzující?

odpudiva
hodnocení

Když se mnou ani jeden kluk nechtěl tančit v klubu i když je holky "nenápadně" přemlouvaly, když mě totálně přede všemi ponížil kluk do kterého jsem byla zamilovaná, když jsem mu napsala, že se mi líbí a on na to nereagoval a pak udělal strašlivou scénu na veřejnosti. Když jsem si párkrát domluvila rande přes seznamku a dotyčný se po první schůzce neozval. Když mě jeden pozval do totálního pajzlu a snažil se mě dostat do postele a když jsem mu řekla, že nechi s ním spát, tak mi řekl že "Sice se mi vůbec nelíbíš, ale seš celkem milá a tak bys mohla zůstat." Ještě nějaký další důkaz?

ladinpraha*

Tohle jsou důkazy pouze toho, že se pohybuješ v nevhodném prostředí a v nevhodné společnosti. Ve 20 letech by jsi už měla také umět vyhodnotit, koho a jakým způsobem oslovuješ a naopak, jak na oslovení, pískání, prostě jakýkoli kontakt reaguješ ty sama. To bude podle mě hlavní příčinou všeho, ale to může posoudit jenom ten, kdo tě dobře zná nebo ty sama.

noviny*
A Vám vyhovuje společnost, ve které se pohybujete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]