Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fungující bělicí pasty

Od: lulik odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, prosím vás nemáte zkušenost s nějakou bělicí pastou, která vážně funguje a cenově tak do 200Kč?

díky moc za rady!:)

L.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Mile mě naposled překvapila pasta Odol 3 intense whitening fialová!:)

doplněno 14.08.13 18:44:

Já mám teda bílé zuby od přírody, ale tahle Odol to ještě víc podtrhla.Jsem s ní opravdu spokojená..

@ria: Víte proč byla fialová, protože když si čistíte zuby, tak se díváte na fialovou pusu, pak si vypláchnete a hned máte bělejší zuby, ale to je pouze optický klam.

ria*

:D hehe. nenene.. pasta jako taková vůbec není fialová, jen obal má fialový : ).. Tahle pasta "by měla" mít v sobě nějaký bílý pigmenty, který se dočasně na zuby nalepí - moc jsem to nestudovala, takže nevím jak přesně funguje, ale neměla by být vůbec agresivní... používám jí jen příležitostně, jinak používám jinou mou oblíbenou pastu : )..

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Fungují, nefungují... je lepší si nechat zuby vybělit od lékaře. Ale cena asi bude vyšší.

doplněno 14.08.13 18:35:

Jinak zkušenosti, že by nějaká pasta skutečně fungovala nemám.

xixi*
hodnocení

0x

Manželka zkoušela kdysi bělící pasty a nepomohla žádná. Zato má z té doby citlivé zuby.

hodnocení

0x

Zdravíčko :)Já používám tuto,a opravdu fungujéé *ua*Je sice trošku dražší,ale co by člověk neudělal pro krásu. drmax-lekarna.cz/...

lulik
hodnocení

Já už o nějaké pastě dlouho přemýšlím a teď jak je reklama na to signal white gold (nebo tak nějak) tak jsem se musela zeptat. Je ale pravda, že už jedna taková nějaká reklama byla, tu pastu jsem párkrát zkusila, ale samozřejmě nefungovala.

joudic*
hodnocení

0x

funguje obycejna soda s pastou, ale nesmi se to delat casto

kupy96*
hodnocení

0x

dobrý den, já mám zuby hodně bílé od přírody, ale bratr zase ne, pomáhá mu jedlá soda. Má se používat tak jednou za měsíc, ale dělá to 2x. Takže stačí si dát na pastu jedlou sodu a mělo by to po čase pomoct :) jinak na tyhle zázračné pasty moc nevěřím, a proto doporučuji tohle :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]